HACCP pārtikas paškontroles sistēmas ieviešana – konkurētspējīgas pārtikas ražošanas pamats.
Author
Siliņa, Anda
Co-author
Latvijas Universitāte. Ekonomikas un vadības fakultāte
Advisor
Veselova, Andžela
Date
2012Metadata
Show full item recordAbstract
Bakalaura darba tēma ir ”HACCP pārtikas paškontroles sistēmas ieviešana -konkurētspējīgas pārtikas ražošanas pamats.”
Darba mērķis: pamatojoties uz teorētiskām atziņām, izpētīt pārtikas paškontroles sistēmu HACCP un pielāgot to ieviešanai SIA „ABC”, atklāt nepilnības un sniegt priekšlikumus.
Darba rezultāti - pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas HACCP teorētiskā analīze un SIA „ABC” pieredzes apraksts pārtikas produktu nekaitīguma nodrošināšanas jomā, ir pielietojami kā paraugs, uzsākot darbu pie paškontroles sistēmas veidošanas un ieviešanas sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā. Darba apjoms ir 92 lapaspuses, tajā ir 5 tabulas, 10 attēli un 10 pielikumi.
Atslēgvārdi: paškontrole, pārtikas uzraudzība, sabiedriskā ēdināšana. Bachelor thesis: „Implementation of HACCP as food self-control system is a competitive basis for food production.”The results are - food safety system HACCP and theoretical analysis of SIA "ABC" description of the experience of food safety assurance is applicable as a model, starting work on the self-system development and implementation of the catering company.
The bachelor’s paper contains 92 pages, including 5 charts, 10 pictures and 10 appendixes.
Keywords: self-control, monitoring of food, catering.