Show simple item record

dc.contributor.advisorPraude, Valērijsen_US
dc.contributor.authorRazminoviča, Marikaen_US
dc.contributor.otherLatvijas Universitāte. Ekonomikas un vadības fakultāteen_US
dc.date.accessioned2015-03-24T07:35:56Z
dc.date.available2015-03-24T07:35:56Z
dc.date.issued2014en_US
dc.identifier.other41805en_US
dc.identifier.urihttps://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/19496
dc.description.abstractTēmas „Zivju restorāna „Le Dome” zīmola vadīšana” izvēli noteikusi ēdināšanas nozarē strauji pieaugošā zīmolu klātesamība. Turklāt līdz šim restorāns ir pievērsis pārāk mazu uzmanību zīmola vadīšanas jautājumu risināšanai. Darba mērķis ir izpētīt zivju restorāna „Le Dome” zīmola atpazīstamību un novērtējumu mērķauditorijas vidū un izstrādāt priekšlikumus zīmola attīstībai. Darbs ietver četras nodaļas. Pirmajā tiek raksturotas sabiedriskās ēdināšanas nozares attīstības tendences un restorānu pakalpojumu specifika. Otrajā apskatīti zīmola vadīšanas būtības un nozīmes teorētiskie aspekti, izvērtēts mārketinga komunikāciju pielietojums zīmola veidošanā. Trešajā raksturots „Le Dome” zīmols un restorāna īstenotās mārketinga aktivitātes. Ceturtajā tiek analizēti pētījumā iegūtie rezultāti un izskatītas attīstības iespējas. Darba nobeigumā izdarīti secinājumi un sniegti priekšlikumi. Darbs sastāv no 109 lpp, 26 attēliem, 3 tabulām, 12 pielikumiem.en_US
dc.description.abstractThe choice of the „Fish restaurant „Le Dome” brand management” theme was determined by a rapidly growing presence of brands in the catering industry. In addition until now the restaurant has paid too little attention to brand management issues. The aim is to study „Le Dome” brand recognition and assessment by the target market, as well as to develop proposals for brand development. The master’s thesis comprises of four chapters. The first describes the catering industry trends and the specifics of restaurant service. The second chapter studies the theoretical aspects of brand management essence and meaning and evaluates the application of marketing communication to branding. The third describes the „Le Dome” brand and implemented marketing activities. The fourth chapter analyzes the results of the study and considers development options. The summary draws the conclusions and presents the proposals. The master’s thesis consists of 109 pages, 26 images, 3 tables, 12 appendices.en_US
dc.language.isoN/Aen_US
dc.publisherLatvijas Universitāteen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectVadībzinātneen_US
dc.titleZivju restorāna "Le Dome"zīmola vadīšanaen_US
dc.title.alternativeFish restaurant "Le Dome" brand managementen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/masterThesisen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record