Now showing items 1-5 of 5

    • Matemātika: Diferenciālvienādojumi 

      Latvijas Universitāte (Latvijas Universitāte, 1995)
      Rakstu krājums satur zinātniskos rakstus, kuri veltīti parasto diferenciālvienādojumu teorijai. Pētīti jautājumi par diferenciālvienādojumu atrisinājumu eksistenci, atrisinājumu kopas struktūru un atrisinājumu īpašībām. ...
    • Matemātika: Diferenciālvienādojumi 

      Latvijas Universitāte. Matemātikas un informātikas institūts (Latvijas Universitāte, 1999)
      Rakstu krājums satur zinātniskos rakstus, kas veltīti parasto diferenciālvienādojumu teorijai. Tiek pētīti arī tuvie jautājumi. Īpaša uzmanība tiek veltīta nelineārām robežproblēmām.
    • Matemātika: Diferenciālvienādojumi 

      Latvijas Universitāte (Latvijas Universitāte, 1992)
      Rakstu krājums veltīts parasto diferenciālvienādojumu teorijai. Pētīti jautājumi par diferenciālvienādojumu atrisinājumu eksistenci un īpašībām. Daži raksti veltīti konkrēto problēmu izpētes metodēm.
    • Matemātika: Diferenciālvienādojumi 

      Latvijas Universitāte. Matemātikas un informātikas institūts (Latvijas Universitāte, 1997)
      Rakstu krājums satur zinatniskos rakstus, kas veltīti parasto diferenciālvienadojumu teorijai. Tiek pētīti arī tuvie pielietojuma jautājumi. Īpaša uzmanība veltīta trešās un ceturtās kārtas vienadojumiem.
    • Matemātika: Diferenciālvienādojumi 

      Latvijas Universitāte (Latvijas Universitāte, 1994)
      Rakstu krājums satur zinātniskos rakstus, kuri veltīti parasto diferenciālvienādojumu teorijai. Pētīti jautājumi par diferenciālvienādojumu atrisinājumu eksistenci un īpašībām. Daži raksti veltīti konkrēto problēmu ...