Ilgtspējīgas pārtikas pārvaldības attīstība Latvijā: no nacionāla līdz vietējam līmenim
Author
Bērziņš, Oskars
Co-author
Latvijas Universitāte. Ekonomikas un vadības fakultāte
Advisor
Ernšteins, Raimonds
Date
2013Metadata
Show full item recordAbstract
Maģistra darbs „Ilgtspējīgas pārtikas pārvaldības attīstība Latvijā: no nacionālā līdz vietējam līmenim ” izstrādāts, lai sekmētu ilgtspējīgas pārtikas pārvaldību visos pārvaldības līmeņos. Pētījuma ietvaros veiktas 2 gadījumu situācijas izpētes, 15 daļēji strukturētās dziļās intervijas, kā arī dažādu pārvaldības līmeņu analīze, lai novērtētu ilgtspējīgas pārtikas pārvaldību Latvijā. Pētījuma rezultātā izstrādātas vadlīnijas ilgtspējīgas pārtikas pārvaldības nodrošināšanai Latvijā. Darbā ir 7 nodaļas, kas ietver 103 lappuses.
Atslēgas vārdi: pārtikas pārvaldība, sadarbības pārvaldība, pārtikas aprites cikls, vides politikas integrācija. Master theses „Sustainable Food Management Development in Latvia: from National to Local Level” has been developed to promote sustainable food management in all levels of management. During the research 2 case studies was performed and 15 partly structured interviews was done. Also research holds analyses of different management levels that were done to estimate and evaluate sustainable food management in Latvia. Guidelines for sustainable food management insurance in Latvia were made as a result of the research.
Master theses contain 7 chapters, which are written on 103 pages.
Keywords: food management, collaboration management, food movement cycle, integration of environmental policy