SIA "Rosinter Restaurants" un konkurenta finanšu rādītāju salīdzināšana un analīze
Author
Azema, Oksana
Co-author
Latvijas Universitāte. Ekonomikas un vadības fakultāte
Advisor
Āboliņa, Ilze
Date
2009Metadata
Show full item recordAbstract
Diplomdarba tēma: SIA “Rosinter Restaurants” un konkurenta finanšu rādītāju salīdzināšana un analīze
Diplomdarba autors: Oksana Azema
Zinātniskais vadītājs: M.oec. I. Āboliņa.
Darba apjoma raksturojums: darbs sastāv no 60 lappusēm, tai skaitā - 8 tabulas, 20 attēli, 15 formulas, 12 pielikumi, darbs izpildīts latviešu valodā.
Darba mērķis: balstoties uz finansu stāvokļa analīzi laika periodā no 2005.-2007. gadam, SIA „Rosinter restaurantam” noteikt galvenās attīstības problēmas un tendences, kā arī izstrādāt rekomendācijas tālākai finansu darbības uzlabošanai.
Darba uzdevumi:
1.izpētīt literatūru par uzņēmuma finanšu stāvokļa novērtēšanu un bankrota iespējamību;
2.aprēķināt un izanalizēt finanšu rādītājus pamatojoties uz speciālo literatūru
3.pamatojoties uz uzņēmuma bilances datiem, iepazīties ar tā pašreizējo finansiālo
stāvokli;
4.veikt konkurenta finanšu analīzi un salīzināt to ar SIA „Rosinter Restaurants” stavokli;
5.izstrādāt ieteikumus uzņēmuma finanšu darbības uzlabošanai
Pētījuma objekts: Sabiedrība ar ierobežotu atbildību „Rosinter Restaurants”.
Pētījuma priekšmiets: SIA „Rosinter Restaurants” finansiālā darbība
Diplomdarba struktūra: darbs sastāv no anotācijām latviešu un angļu valodā, ievada, 5 nodaļām, secinājumiem un izmantotās literatūras saraksta. Theme of degree’s work: „ Rosinter Restaurants” ltd and concurrent’s financial indicators confrontation un analys.
Author: Oksana Azema
Scientific leader: M.oec. I. Āboliņa
Description of volume of work:: general volume of work is 60 pages, including 8 tables, 20 pictures,15 formulas, 12 supplements . Work is completed in Latvian language.
Purpose of work: on basis of financial state’s analysis during the period from 2005 to 2007 discover the main problems and tendencies in development of the company “Rosinter Restaurats”, and work out recommendations for improvement of financial activity.
Main tasks of work:
1.To study literature about estimation of financial state and probability of enterprise bankruptcy;
2. Use the special literature’s information for counting and analysis financial indicators
3.To find out present financial situation of “Rosinter restaurants”ltd using balance
4.Make financial nanalysis of concurrent an compert it with “Rosinter restaurants”ltd
5.To carry out the recommendations for improvement of firm’s financial activity.
The object of research: “Rosinter Restaurats” Ltd (limited liability company)
The subject of research: balance-sheet of the company “Rosinter Restaurats” during the period from 2005 to 2007.
Structure of work: this work consists of annotations in Latvian and English languages, introduction, 5 chapters, conclusions and list of the used literature