Projekts Pop-up restorāna "A Taste Of Perfection" izveide
Author
Meija, Kristaps
Co-author
Latvijas Universitāte. Ekonomikas un vadības fakultāte
Advisor
Rupeika-Apoga, Ramona
Date
2014Metadata
Show full item recordAbstract
Maģistra darba „Projekts: Pop – up restorāns “A Taste Of Perfection” izveide” autors ir Kristaps Meija.
“A Taste Of Perfection” (no angļu val. – Pilnības garša) – ar šo nosaukumu autors centās vārdos izteikt to, ko ir iespējams izprast un sajust tikai pašam piedzīvojot. Projekts ir veidots iztēlojoties pasākuma norisi, izskatu, sajūtas un atmosfēru. Autora mērķis ir piedāvāt cilvēkiem vēl nebijušu iespēju - malkot aukstu Prosecco mierīgā karstas vasaras vakarā, Baltijas jūras krastā, fonā skanot dzīvajai mūzikai, izpildot akustisko Norah Jones skaņdarba “Sunrise” versiju ģitāras un kontrabasa skanējumā, paralēli veroties saulrietā un izgaršojot lieliska un atraktīva šefpavāra profesionāli pagatavoto jēra steiku, mierīgi, brīvi, nepiespiesti baudot lielisko vietu, vakaru, ēdienus un atmosfēru.
Projekts: Pop – up restorāns “A Taste Of Perfection” ir radīts un izstrādāts tā, lai visas projekta sastāvdaļas būtu īpašas un kopā radītu lielisku izsmalcinātības buķeti. Projekts ir veidots, domājot par katra cilvēka vēlmi izrauties no pelēkās ikdienas rutīnas, par vēlmi izlauzties un pārkāpt sabiedrībā noteiktiem un uzliktiem rāmjiem, pašsaprotamiem, standartizētiem konceptiem un vispārpieņemtām standarta formulām. Projekta mērķis ir sniegt unikālu iespēju ļauties kam nebijušam, spontānam, neaizmirstamam, patīkamam un interesantam. Tā ir tiekšanās uz pilnību! The author of the Master’s Thesis „Project: Establishment of a Pop – up Restaurant „A Taste of Perfection”” is Kristaps Meija.
With the name “A Taste of Perfection” the author wishes to emphasize that which can only be felt and understood through one’s own experience. The Project was created through visioning the event’s process, visual appearance, sensations and atmosphere. The goal is to offer clients a yet unprecedented opportunity: to sip a cold Prosecco on a hot summer’s day, on the shore of the Baltic Sea, with live music lulling an acoustic version of “Sunrise” by Norah Jones in the background, while beholding the sunset and enjoying a professionally served lamb steak by an attractive and brilliant master chef.
The Project: Establishment of a Pop – up Restaurant „A Taste of Perfection” is created and developed in such a manner so that all components are special and would result in a wonderful bouquet of sophistication. The project is developed by taking each person’s wish to escape from the grey daily routine into account; the need to break away and overstep boundaries dictated by the society - self-evident, standardized concepts and generally accepted standard formulas. The goal is to give clients an opportunity to indulge into something unprecedented, spontaneous, unforgettable, pleasant and interesting. It is the strife for perfection!