Show simple item record

dc.contributor.advisorRupeika-Apoga, Ramonaen_US
dc.contributor.authorMeija, Kristapsen_US
dc.contributor.otherLatvijas Universitāte. Ekonomikas un vadības fakultāteen_US
dc.date.accessioned2015-03-24T08:57:00Z
dc.date.available2015-03-24T08:57:00Z
dc.date.issued2014en_US
dc.identifier.other41129en_US
dc.identifier.urihttps://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/27235
dc.description.abstractMaģistra darba „Projekts: Pop – up restorāns “A Taste Of Perfection” izveide” autors ir Kristaps Meija. “A Taste Of Perfection” (no angļu val. – Pilnības garša) – ar šo nosaukumu autors centās vārdos izteikt to, ko ir iespējams izprast un sajust tikai pašam piedzīvojot. Projekts ir veidots iztēlojoties pasākuma norisi, izskatu, sajūtas un atmosfēru. Autora mērķis ir piedāvāt cilvēkiem vēl nebijušu iespēju - malkot aukstu Prosecco mierīgā karstas vasaras vakarā, Baltijas jūras krastā, fonā skanot dzīvajai mūzikai, izpildot akustisko Norah Jones skaņdarba “Sunrise” versiju ģitāras un kontrabasa skanējumā, paralēli veroties saulrietā un izgaršojot lieliska un atraktīva šefpavāra profesionāli pagatavoto jēra steiku, mierīgi, brīvi, nepiespiesti baudot lielisko vietu, vakaru, ēdienus un atmosfēru. Projekts: Pop – up restorāns “A Taste Of Perfection” ir radīts un izstrādāts tā, lai visas projekta sastāvdaļas būtu īpašas un kopā radītu lielisku izsmalcinātības buķeti. Projekts ir veidots, domājot par katra cilvēka vēlmi izrauties no pelēkās ikdienas rutīnas, par vēlmi izlauzties un pārkāpt sabiedrībā noteiktiem un uzliktiem rāmjiem, pašsaprotamiem, standartizētiem konceptiem un vispārpieņemtām standarta formulām. Projekta mērķis ir sniegt unikālu iespēju ļauties kam nebijušam, spontānam, neaizmirstamam, patīkamam un interesantam. Tā ir tiekšanās uz pilnību!en_US
dc.description.abstractThe author of the Master’s Thesis „Project: Establishment of a Pop – up Restaurant „A Taste of Perfection”” is Kristaps Meija. With the name “A Taste of Perfection” the author wishes to emphasize that which can only be felt and understood through one’s own experience. The Project was created through visioning the event’s process, visual appearance, sensations and atmosphere. The goal is to offer clients a yet unprecedented opportunity: to sip a cold Prosecco on a hot summer’s day, on the shore of the Baltic Sea, with live music lulling an acoustic version of “Sunrise” by Norah Jones in the background, while beholding the sunset and enjoying a professionally served lamb steak by an attractive and brilliant master chef. The Project: Establishment of a Pop – up Restaurant „A Taste of Perfection” is created and developed in such a manner so that all components are special and would result in a wonderful bouquet of sophistication. The project is developed by taking each person’s wish to escape from the grey daily routine into account; the need to break away and overstep boundaries dictated by the society - self-evident, standardized concepts and generally accepted standard formulas. The goal is to give clients an opportunity to indulge into something unprecedented, spontaneous, unforgettable, pleasant and interesting. It is the strife for perfection!en_US
dc.language.isoN/Aen_US
dc.publisherLatvijas Universitāteen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectFinanses un kredītsen_US
dc.titleProjekts Pop-up restorāna "A Taste Of Perfection" izveideen_US
dc.title.alternativeProject Establishment of Pop-up restaurant "A Taste Of Perfection"en_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/masterThesisen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record