Show simple item record

dc.contributor.advisorŠalkovska, Jeļena
dc.contributor.authorŠņepste, Kristiāna
dc.contributor.otherLatvijas Universitāte. Ekonomikas un vadības fakultāte
dc.date.accessioned2016-06-19T01:02:02Z
dc.date.available2016-06-19T01:02:02Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other52978
dc.identifier.urihttps://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/31908
dc.description.abstractKristiāna Šnepste. Bakalaura darbs „SIA „KOYA” mārketinga komunikāciju analīze”. Bakalaura darba mērķis ir, pamatojoties uz mārketinga komunikāciju teorētiskajiem aspektiem, kā arī restorāna esošo klientu un darbinieku vērtējuma, izpētīt un novērtēt mārketinga komunikāciju elementus restorānā „KOYA”, atklāt nepilnības un sniegt priekšlikumus to novēršanai un pilnveidošanai.Darba pirmajā nodaļā ir analizēti mārketinga komunikāciju teorētiskie aspekti, otrajā nodaļā tiek izpētīts mārketinga komunikāciju pielietojums restorāna „KOYA” darbībā, un trešajā nodaļā, ar anketu un ekspertu intervijas palīdzību, tiek noskaidrots restorāna esošo klientu, kā arī darbinieku un vadības vērtējums par restorānā „KOYA” notiekošajiem procesiem.Darba gaitā tika noskaidrots, ka restorānam „KOYA” ir iespējams optimizēt savu darbību, jo pētījuma laikā tika atrastas mārketinga komunikāciju nepilnības un īpatnības. Darba apjoms ir 69 lapaspuses. Tajā ir 42 attēli, 3 tabulas un 5 pielikumi. Izmantotās literatūras saraksts sastāv no 43 avotiem.
dc.description.abstractKristiāna Šnepste. Bachelors thesis „SIA „KOYA” marketing communication analysis”. Bachelors thesis is based on the theoretical aspects of marketing communication, as well as the restaurants existing customer and employee evaluation, the aim is to assess and study the marketing communication elements of the restaurant " KOYA " , discover drawbacks and make proposals for their prevention and improvement . The first chapter analyses marketing communication theoretical aspects , the second chapter studies and show marketing communication use in action in the restaurant " KOYA ", and using questionnaire and experts interview, the third chapter discovers restaurants existing customers as well as staffs and managements viewpoint and evaluation of restaurants “KOYA” ongoing processes. As the thesis progressed, it was found, that it is possible to optimize restaurants “KOYA” performance. During the study there were marketing communication failures and peculiarities that were found. The thesis consists of 69 pages; it includes 42 pictures, 3 tables and 5 appendices. Literature and sources list consists of 43 items.
dc.language.isolav
dc.publisherLatvijas Universitāte
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.subjectVadībzinātne
dc.subjectmārketinga komunikācijas
dc.subjectrestorāns
dc.subjectreklāma
dc.subjectsabiedriskās attiecības
dc.subjecttiešās mārketinga komunikācijas
dc.titleSIA "Koya" mārketinga komunikāciju analīze.
dc.title.alternativeSIA "Koya" marketing communication analysis.
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record