Show simple item record

dc.contributor.advisorVeselova, Andžela
dc.contributor.authorBičihina, Justīne
dc.contributor.otherLatvijas Universitāte. Ekonomikas un vadības fakultāte
dc.date.accessioned2016-06-19T01:02:19Z
dc.date.available2016-06-19T01:02:19Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other54104
dc.identifier.urihttps://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/31984
dc.description.abstractBakalaura darba „PepsiCo un to piedāvāto produktu virzīšanai izmantoto mārketinga komunikāciju pilnveidošanas iespējas” mērķis ir - pamatojoties uz teorētiskām atziņām un autores veiktā pētījuma rezultātiem, izpētīt uzņēmuma darbību un tā izmantotos mārketinga komunikāciju veidus, ņemot vēra PepsiCo plašo zīmolu produktu skaitu, ko piedāvā uzņēmums, kā arī atklāt nepilnības un sniegt priekšlikumus to novēršanai. Darbs sastāv no teorētiskās daļas, kas ietver mārketinga komunikāciju uzskaiti un teoriju, uzņēmuma aprakstu, kā arī paša uzņēmuma pielietoto mārketinga komunikāciju analīzi. Praktiskajā daļā iekļauta internetā veikta aptauja kā arī novērošana – PepsiCo zīmolu - Pepsi un Lay’s produktu pieprasījums attiecībā pret citiem līdzīgiem produktiem. Empīriskajā daļā iekļauti aptaujas anketas un novērošanas rezultāti, un analīze. Darbs sastāv no – 72 lapaspusēm, 12 tabulām, 36 attēliem, 2 pielikumiem. Atslēgvārdi: PepsiCo, Pepsi, Lay’s, Cheetos, mārketinga komunikācijas, pilnveidošana
dc.description.abstractThe Bachelor thesis “Improvement Opportunities of Marketing Communications Used by PepsiCo for the Advancement of the Company and Its Products” aims to, on the basis of theoretical cognitions and results obtained via research conducted by the author, explore the operation of the company and the types of marketing communications used by it, taking into consideration the large number of brand products of PepsiCo that are offered by the company, as well as to identify limitations and to present proposals for their elimination. The work consists of a theoretical part, which includes accounting of marketing communications and theory, description of the company and the appropriateness of the company's own marketing communications analysis. Practical part includes an internet survey and surveillance of demand of PepsiCo brand’s- Pepsi and Lay's - products demand in relation to other similar products. The empirical part contains the results of a questionnaire and observation and their analysis. Work consists of – 72 pages, 12 tables, 36 images, 2 appendices. Keywords: PepsiCo, Pepsi, Lay's, Cheetos, marketing communication, improvement
dc.language.isolav
dc.publisherLatvijas Universitāte
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.subjectVadībzinātne
dc.subjectPepsiCo
dc.subjectPepsi
dc.subjectLay's
dc.subjectCheetos
dc.subjectmārketinga komunikācijas
dc.titlePepsiCo un to piedāvāto produktu virzišanai izmantoto mārketinga komunikāciju pilnveidošanas iespējas.
dc.title.alternativeImprovement Opportunities of Marketing Communications Used by PepsiCo for the Advancement of the Company and Its Products.
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record