• English
    • Latviešu
    • Deutsch
    • русский
  • Help
  • English 
    • English
    • Latviešu
    • Deutsch
    • русский
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • B4 – LU fakultātes / Faculties of the UL
  • A -- Ekonomikas un sociālo zinātņu fakultāte / Faculty of Economics and Social Sciences
  • Bakalaura un maģistra darbi (ESZF) / Bachelor's and Master's theses
  • View Item
  •   DSpace Home
  • B4 – LU fakultātes / Faculties of the UL
  • A -- Ekonomikas un sociālo zinātņu fakultāte / Faculty of Economics and Social Sciences
  • Bakalaura un maģistra darbi (ESZF) / Bachelor's and Master's theses
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Uzņēmuma SIA" Cadets de Gascogne" konditorejas izstrādājumu ražotnes izveides projekts

Thumbnail
View/Open
303-57357-Bertrana_Kristine_kb15028.pdf (4.019Mb)
Author
Bertrāna, Kristīne
Co-author
Latvijas Universitāte. Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāte
Advisor
Āboltiņa, Daiga
Date
2017
Metadata
Show full item record
Abstract
Maģistra darba mērķis ir veicināt konditorejas uzņēmuma SIA”Cadets de Gascogne” darbības paplašināšanu. Maģistra darba tēma izvēlēta, jo uzņēmumam ir samazinājusies peļņa, ir nepieciešams piedāvājuma klāsta paplašinājums konkurētspējas paaugstināšanai. Pirmajā nodaļā autore veic uzņēmuma SIA”Cadets de Gascogne” analīzi, identificē uzņēmuma konkurentus un veic to analīzi, veic uzņēmuma klientu apmierinātības pētījumu un tā interpritāciju. Otrajā darba nodaļā tika definēti alternatīvi projekta risinājumi.. Alternatīvu dati tika izanalizēti un salīdzināti, un izvēlēta izdevīgākā alternatīva. Trešā nodaļā tiek izstrādāta projekta alternatīvas rokasgrāmata. Maģistra darba apjoms 95 lappuses. Darbs sastāv no trīs nodaļām un septiņpadsmit apakšnodaļām. Darbā tika izstrādātas 29 tabulas un izvedoti 28 attēli. Projekta alternatīvu risinajumu finansiālā izdevīguma aprēķinam tika izmantotas 6 formulas. Darba izstrādei tika izmantoti izmantoti 39 literatūras avoti. Darbs ir papildināts ar 25. pielikumiem. Atslēgvārdi: franču konditoreja, pārtikas ražošana, projektu vadība
 
Master's thesis is to promote confectionery company LTD"Cadets de Gascogne" expansion by creating a confectionery factory. Master's thesis topic chosen because the company has squeezed margins, it is necessary to offer a range extension for increasing competitiveness. To reach the goal of the project the present thesis, which consists of three parts was made. In the first chapter the author makes the analysis of the LTD “Cadets de Gascogne” enterprise, identifying competitors of the enterprise and making the analysis of it. In the second part the author defined alternative project solutions. The data of solutions were compared and analysed. The third sections contains a project handbook guide for the selected project proposal. Volume of the current thesis is 95 pages; it consists of 3 chapters and 17 subchapters. 29 tables and 28 images were designed during the work. For the alternative solutions` financial profitability calculations 6 formulas were applied. 39 literature sources were used for the development of the thesis. Work is supplemented with 25 appendices. Keywords: french bakery, food production, project management
 
URI
https://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/35308
Collections
  • Bakalaura un maģistra darbi (ESZF) / Bachelor's and Master's theses [9369]

University of Latvia
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
@mire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Statistics

View Usage Statistics

University of Latvia
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
@mire NV