Show simple item record

dc.contributor.advisorĀboltiņa, Daiga
dc.contributor.authorBertrāna, Kristīne
dc.contributor.otherLatvijas Universitāte. Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāte
dc.date.accessioned2017-07-01T01:09:35Z
dc.date.available2017-07-01T01:09:35Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other57357
dc.identifier.urihttps://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/35308
dc.description.abstractMaģistra darba mērķis ir veicināt konditorejas uzņēmuma SIA”Cadets de Gascogne” darbības paplašināšanu. Maģistra darba tēma izvēlēta, jo uzņēmumam ir samazinājusies peļņa, ir nepieciešams piedāvājuma klāsta paplašinājums konkurētspējas paaugstināšanai. Pirmajā nodaļā autore veic uzņēmuma SIA”Cadets de Gascogne” analīzi, identificē uzņēmuma konkurentus un veic to analīzi, veic uzņēmuma klientu apmierinātības pētījumu un tā interpritāciju. Otrajā darba nodaļā tika definēti alternatīvi projekta risinājumi.. Alternatīvu dati tika izanalizēti un salīdzināti, un izvēlēta izdevīgākā alternatīva. Trešā nodaļā tiek izstrādāta projekta alternatīvas rokasgrāmata. Maģistra darba apjoms 95 lappuses. Darbs sastāv no trīs nodaļām un septiņpadsmit apakšnodaļām. Darbā tika izstrādātas 29 tabulas un izvedoti 28 attēli. Projekta alternatīvu risinajumu finansiālā izdevīguma aprēķinam tika izmantotas 6 formulas. Darba izstrādei tika izmantoti izmantoti 39 literatūras avoti. Darbs ir papildināts ar 25. pielikumiem. Atslēgvārdi: franču konditoreja, pārtikas ražošana, projektu vadība
dc.description.abstractMaster's thesis is to promote confectionery company LTD"Cadets de Gascogne" expansion by creating a confectionery factory. Master's thesis topic chosen because the company has squeezed margins, it is necessary to offer a range extension for increasing competitiveness. To reach the goal of the project the present thesis, which consists of three parts was made. In the first chapter the author makes the analysis of the LTD “Cadets de Gascogne” enterprise, identifying competitors of the enterprise and making the analysis of it. In the second part the author defined alternative project solutions. The data of solutions were compared and analysed. The third sections contains a project handbook guide for the selected project proposal. Volume of the current thesis is 95 pages; it consists of 3 chapters and 17 subchapters. 29 tables and 28 images were designed during the work. For the alternative solutions` financial profitability calculations 6 formulas were applied. 39 literature sources were used for the development of the thesis. Work is supplemented with 25 appendices. Keywords: french bakery, food production, project management
dc.language.isolav
dc.publisherLatvijas Universitāte
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.subjectVadībzinātne
dc.subjectFranču konditoreja
dc.subjectPārtikas ražošana
dc.subjectProjektu vadība
dc.subjectpriekšlikuma izstrāde
dc.titleUzņēmuma SIA" Cadets de Gascogne" konditorejas izstrādājumu ražotnes izveides projekts
dc.title.alternativeCompany LTD "Cadets de Gascogne" confectionery production establishment project
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/masterThesis


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record