Pakalpojumu kvalitātes nodrošināšana "Grand Hotel Kempinski Rīga".
Author
Orols, Mārcis
Co-author
Latvijas Universitāte. Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāte
Advisor
Stabulniece, Laila
Date
2019Metadata
Show full item recordAbstract
Mārča Orola bakalaura darbs” Pakalpojumu kvalitātes nodrošināšana uzņēmumā Grand Hotel Kempinski Rīga’’. Bakalaura darba mērķis ir, pamatojoties uz teorētiskām atziņām un uzņēmuma darbinieku interviju un anketēšanas rezultātiem, izpētīt kvalitātes nodrošināšanas paņēmienus pakalpojumu sniegšanai mūsdienu uzņēmējdarbībā un ‘’Grand Hotel Kempinski Rīga’’ uzņēmumā. Lai uzņēmums varētu pilnvērtīgi darboties pareizajā virzienā un garantēt to, ka process vienmēr tiks izpildīts, ir nepieciešama vajadzība pēc sistēmas, kas palīdz definēt skaidras prasības, informēt par kvalitātes politiku un procedūrām, kā arī uzlabot komandas darbu. Bakalaura darbs sastāv no 67 lappusēm, tajā iekļauti 19 attēli, 2 tabulas un pievienoti 2 pielikumi. Izmantotās literatūras un avotu sarakstu veido 29 vienības. Atslēgvārdi: pakalpojumu kvalitātes nodrošināšana, kvalitāte, sistēma, Kempinski, viesmīlības nozare, standarti. Mārcis Orols Bechelors’ thesis ‘’Service quality assurance at Grand Hotel Kempinski Riga’’. Aim of the bechelors’ thesis: based on theoretical knowladge and employees survey, interview results , explore meaning of quality assurance techniques to provide services in modern business and ‘’Grand Hotel Kempinski Riga’’ company. To make sure that company are able to funcion properly in the right direction and to ensure that the process will be done , there is a need for a system that helps define clear requirmenets, inform about quality procedures and improve teamwork. The work consists of 67 pages; it includes 19 pictures, 2 tables and 2 appendices. Literature and sources list consists of 29 items. Keywords: Service quality assurance , quality, system, Kempinski, hospitality industry, standards