• English
    • Latviešu
    • Deutsch
    • русский
  • Help
  • Deutsch 
    • English
    • Latviešu
    • Deutsch
    • русский
  • Einloggen
Dokumentanzeige 
  •   DSpace Startseite
  • B4 – LU fakultātes / Faculties of the UL
  • A -- Ekonomikas un sociālo zinātņu fakultāte / Faculty of Economics and Social Sciences
  • Bakalaura un maģistra darbi (BVEF) / Bachelor's and Master's theses
  • Dokumentanzeige
  •   DSpace Startseite
  • B4 – LU fakultātes / Faculties of the UL
  • A -- Ekonomikas un sociālo zinātņu fakultāte / Faculty of Economics and Social Sciences
  • Bakalaura un maģistra darbi (BVEF) / Bachelor's and Master's theses
  • Dokumentanzeige
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Pārtikas kvalitātes uzraudzība un paškontroles sistēma kafejnīcā – konditorejā „Bīne”.

Thumbnail
Öffnen
303-6948-Bite_Lelde_skMa000034_2007.pdf (7.549Mb)
Autor
Bite, Lelde
Co-author
Latvijas Universitāte. Ekonomikas un vadības fakultāte
Advisor
Karlsone, Ilga
Datum
2008
Metadata
Zur Langanzeige
Zusammenfassung
Bakalaura darba nosaukums ir pārtikas kvalitātes uzraudzība un paškontroles sistēma kafejnīcā – konditorejā „Bīne”. Darba mērķis ir izanalizēt SIA „LAINS-L” kafejnīcas – konditorejas „Bīne” izstrādāto paškontroles sistēmu, tās atbilstību pašreizējai Latvijas likumdošanas bāzei pārtikas kvalitātes uzraudzības jomā un izstrādāt priekšlikumus tās pilnveidošanai. Darbs sastāv no teorētiskās daļas, kurā ir aplūkoti Eiropas Savienības tiesību akti, paškontroles sistēmas būtība, praktiskajā daļā izpētīta un analizēta pārtikas aprites un paškontroles sistēma kafejnīcā – konditorejā „Bīne”, analizēti trūkumi un izstrādāti priekšlikumi ērtai, vienkāršotai paškontroles sistēmas lietošanai un kontrolei. Darbs uzrakstīts uz 64 lapaspusēm, tajā ir 1 tabulas, 10 attēli un 15 pielikumi.
 
The name of the bachelor work is food quality monitoring and self – control system in the cafe – sweetshop „Bīne”. The aim of this work is to analayse SIA „LAINS-L” cafe – sweetshop „Bine” self-control system, compliance with effective legislation in foodstuff quality monitoring and make suggestions to improve it. Work contains theory, with EU legislation, esence of self – control system and practice with explored and analaysed food chain and self-control system in cafe – sweetshop „Bine”,reviewed situation, drawbacks, created conclusions for user friendly, simplified of self – control system using. The work contains 64 pages, 1 table, 8 figures and 15 appendix.
 
URI
https://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/13372
Collections
  • Bakalaura un maģistra darbi (BVEF) / Bachelor's and Master's theses [8528]

University of Latvia
Kontakt | Feedback abschicken
Theme by 
@mire NV
 

 

Stöbern

Gesamter BestandBereiche & SammlungenErscheinungsdatumAutorenTitelnSchlagwortenDiese SammlungErscheinungsdatumAutorenTitelnSchlagworten

Mein Benutzerkonto

Einloggen

Statistik

Benutzungsstatistik

University of Latvia
Kontakt | Feedback abschicken
Theme by 
@mire NV