• English
    • Latviešu
    • Deutsch
    • русский
  • Help
  • русский 
    • English
    • Latviešu
    • Deutsch
    • русский
  • Войти
Просмотр элемента 
  •   Главная
  • B4 – LU fakultātes / Faculties of the UL
  • B --- Bij. Ķīmijas fakultātes studentu noslēguma darbi / Faculty of Chemistry - Graduate works
  • Bakalaura un maģistra darbi (ĶF) / Bachelor's and Master's theses
  • Просмотр элемента
  •   Главная
  • B4 – LU fakultātes / Faculties of the UL
  • B --- Bij. Ķīmijas fakultātes studentu noslēguma darbi / Faculty of Chemistry - Graduate works
  • Bakalaura un maģistra darbi (ĶF) / Bachelor's and Master's theses
  • Просмотр элемента
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cinka un vara noteikšana pārtikas produktos ar eksprestestu metodi

Thumbnail
Открыть
300-43264-Orlovs_Jevgenijs_jo11023.pdf (977.4Kb)
Автор
Orlovs, Jevgēnijs
Co-author
Latvijas Universitāte. Ķīmijas fakultāte
Advisor
Ģībietis, Jānis
Дата
2014
Metadata
Показать полную информацию
Аннотации
Cinka un vara noteikšana pārtikas produktos ar eksprestestu metodi. Orlovs J.,zinātniskais vadītājs Dr. ķīm., doc. Ģībietis J. Bakalaura darbs, 34 lappuses, 18 attēli, 9 tabulas, 23 literatūras avots, 1 pielikums. Latviešu valоdā. Darbā ir apkopota literatūra par varа un cinkа savienоjumu kvantitatīvajām noteikšanas metodēm vīnogu sulās un vīnos.Eksperimentāli izpētītas eksprеstestu pielietоšanas iespējas mainot šķīdumu pH, kāаrī citronskābes un vīnskābes klātbūtnē, izmаntojot spektrofotometru – fotokolоrimetru Avante „AvaMouse”. Izpētītа teststrēmeļu piеmērotība cinkа un vara koncentrācijаs noteikšanаi vīnоgu sulā un vīnā. CINKS,VARŠ, TESTMETODES, 5-Br-PADAP, KOLORIMETRIJA, METĀLU NOTEIKŠANA VĪNĀ UN VĪNOGU SULĀ, VĪNSKĀBE, CITRONSKĀBE
 
Detection of Zinc and Copper in food products by rapid test method. Orlovs J.,supervisor Dr. chem., doc. Ģībietis J. Bachelor’s work, 34 pages, 18 figures, 9 tables, 23 literature references, 1 appendices. In Latvian. This study summarizes literature about quantitative determination methods of copper and zinc in grape juice and vine. Application of rapid test in the solutions with different pH value and with citric and tartaric acids had been studied using visual and instrumental methods. Suitability of rapid tests for zinc and copper determination in grape juice and vine had been evaluated. ZINC,COPPER,TESTING METHODS, 5-Br-PADAP, COLORIMETRY, DETERMINATION OF METALS IN GRAPE JUICES AND WINE,CITRIC, TARTARIC
 
URI
https://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/16903
Collections
  • Bakalaura un maģistra darbi (ĶF) / Bachelor's and Master's theses [1592]

University of Latvia
Контакты | Отправить отзыв
Theme by 
@mire NV
 

 

Просмотр

Весь DSpaceСообщества и коллекцииДата публикацииАвторыНазванияТематикаЭта коллекцияДата публикацииАвторыНазванияТематика

Моя учетная запись

Войти

Статистика

Просмотр статистики использования

University of Latvia
Контакты | Отправить отзыв
Theme by 
@mire NV