dc.contributor.advisor | Gigele, Ruta | en_US |
dc.contributor.author | Skrimble, Ina | en_US |
dc.contributor.other | Latvijas Universitāte. Medicīnas fakultāte | en_US |
dc.date.accessioned | 2015-03-24T07:38:53Z | |
dc.date.available | 2015-03-24T07:38:53Z | |
dc.date.issued | 2008 | en_US |
dc.identifier.other | 8805 | en_US |
dc.identifier.uri | https://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/20467 | |
dc.description.abstract | Bakalaura darbā aprakstīta askorbīnskābes nozīme cilvēka fizioloģiskajos procesos organismā. Salīdzināts askorbīnskābes daudzums dažādos augļos. Askorbīnskābes daudzuma izmaiņas uzglabāšanas laikā noteiktas mežrozīšu un krūmcidoniju augļos, izmantojot titrimetrijas metodi. | en_US |
dc.description.abstract | In bacelor`s paper the significance of ascorbic acid in physiologc processes in human body. The quantity of ascorbic acid in different fruits is compared. Differences in ascorbic acid content in rose hips and Japanese quince fruits were determined by titration. | en_US |
dc.language.iso | N/A | en_US |
dc.publisher | Latvijas Universitāte | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.subject | Farmācija | en_US |
dc.title | Askorbīnskābes daudzuma noteikšana augļos | en_US |
dc.title.alternative | Preservation ascorbic acid in fruits | en_US |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis | en_US |