Show simple item record

dc.contributor.advisorGigele, Rutaen_US
dc.contributor.authorSkrimble, Inaen_US
dc.contributor.otherLatvijas Universitāte. Medicīnas fakultāteen_US
dc.date.accessioned2015-03-24T07:38:53Z
dc.date.available2015-03-24T07:38:53Z
dc.date.issued2008en_US
dc.identifier.other8805en_US
dc.identifier.urihttps://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/20467
dc.description.abstractBakalaura darbā aprakstīta askorbīnskābes nozīme cilvēka fizioloģiskajos procesos organismā. Salīdzināts askorbīnskābes daudzums dažādos augļos. Askorbīnskābes daudzuma izmaiņas uzglabāšanas laikā noteiktas mežrozīšu un krūmcidoniju augļos, izmantojot titrimetrijas metodi.en_US
dc.description.abstractIn bacelor`s paper the significance of ascorbic acid in physiologc processes in human body. The quantity of ascorbic acid in different fruits is compared. Differences in ascorbic acid content in rose hips and Japanese quince fruits were determined by titration.en_US
dc.language.isoN/Aen_US
dc.publisherLatvijas Universitāteen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectFarmācijaen_US
dc.titleAskorbīnskābes daudzuma noteikšana augļosen_US
dc.title.alternativePreservation ascorbic acid in fruitsen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record