• English
    • Latviešu
    • Deutsch
    • русский
  • Help
  • русский 
    • English
    • Latviešu
    • Deutsch
    • русский
  • Войти
Просмотр элемента 
  •   Главная
  • B4 – LU fakultātes / Faculties of the UL
  • B --- Bij. Bioloģijas fakultātes studentu noslēguma darbi / Faculty of Biology - Graduate works
  • Bakalaura un maģistra darbi (BF) / Bachelor's and Master's theses
  • Просмотр элемента
  •   Главная
  • B4 – LU fakultātes / Faculties of the UL
  • B --- Bij. Bioloģijas fakultātes studentu noslēguma darbi / Faculty of Biology - Graduate works
  • Bakalaura un maģistra darbi (BF) / Bachelor's and Master's theses
  • Просмотр элемента
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Analītiskās metodes izstrāde kvantitatīvi nosakot patulīna daudzumu ābolu sulā

Thumbnail
Открыть
301-41744-Matvejeva_Ilze_im12037.pdf (819.2Kb)
Автор
Matvejeva, Ilze
Co-author
Latvijas Universitāte. Bioloģijas fakultāte
Advisor
Vīksna, Arturs
Дата
2014
Metadata
Показать полную информацию
Аннотации
Analītiskās metodes izstrāde kvantitatīvi nosakot patulīna daudzumu ābolu sulā. Matvejeva I., darba vadītājs: A/S “Grindeks” Kvalitātes Kontroles laboratorijas vadītājs Kuprevičs K. un zinātniskais vadītājs profesors Vīksna A. Maģistra darbs, 56 lappuses,15 attēli, 7 tabulas. Latviešu valodā. Maģistra darbā tika apkopota literatūra par patulīnu, tā noteikšanas metodēm, ķīmiskajām īpašībām un hromatogrāfisko metožu izstrādes parametriem. Izvērtējot literatūras datus, eksperimentālajā daļā centāmies pierādīt divu metožu efektivitāti (masspektrometrija un ultra efektīvā šķidruma hromatogrāfija) patulīna daudzuma noteikšanai. PATULĪNS, ĀBOLU SULA, ULTRA EFEKTĪVĀ ŠĶIDRUMA HROMATOGRĀFIJA (UEŠH), MASSPEKTROMETRIJA (MS)
 
The development of analytical method for quantitative determination of patuline in apple juice. Matvejeva I., supervisors: Head of Chromatographic laboratory of JSC “Grindeks” K. Kuprevics and prof., Viksna A. Master thesis, 56 pages, 15 figures, 7 tables, and 48 literature references. In Latvian. In this Master thesis, various sources of literature were summarized about the patuline, its definition and chromatographic method development parameters. Evaluating the literature data, experimental part was designed to determine the optimal patulin conditions with high performance liquid chromatography. PATULIN, APPLE JUICE, HIGH-PERFORMANCE LIQUID CHROMATOGRAPHY, MASS SPECTROMETRY
 
URI
https://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/20969
Collections
  • Bakalaura un maģistra darbi (BF) / Bachelor's and Master's theses [1229]

University of Latvia
Контакты | Отправить отзыв
Theme by 
@mire NV
 

 

Просмотр

Весь DSpaceСообщества и коллекцииДата публикацииАвторыНазванияТематикаЭта коллекцияДата публикацииАвторыНазванияТематика

Моя учетная запись

Войти

Статистика

Просмотр статистики использования

University of Latvia
Контакты | Отправить отзыв
Theme by 
@mire NV