Показать сокращенную информацию

dc.contributor.advisorĀboltiņa, Daigaen_US
dc.contributor.authorMaškova, Janaen_US
dc.contributor.otherLatvijas Universitāte. Ekonomikas un vadības fakultāteen_US
dc.date.accessioned2015-03-24T08:00:57Z
dc.date.available2015-03-24T08:00:57Z
dc.date.issued2014en_US
dc.identifier.other42026en_US
dc.identifier.urihttps://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/21508
dc.description.abstractMaģistra darba „Inovatīvas pārtikas preču pārdošanas sistēmas izveides projekts” mērķis ir veicināt pārtikas tirdzniecības nozares attīstību Latvijā. Maģistra darba mērķa sasniegšanai autore izpēta pārtikas tirdzniecības nozares attīstību un esošo situāciju, nosaka nozarē esošās problēmas un tās novēršanas iespējas tuvāko divu gadu laikā, pielietojot projekta vadīšanas metodes. Darba pētījuma ietvaros tiek definēta sekojošā problēma: ilgs pārtikas iegādes process. Problēmas novēršanai darba autore izstrādā projektu, kura ietvaros tiek izveidota jauna pārtikas tirdzniecības veikala darbības koncepcija, kura balstās uz pārtikas produktu komplektiem atbilstoši pircēja izvēlētai receptei. Projekta mērķis ir nodrošināt iepirkšanas laika samazināšanos vismaz par 30% līdz 2016. gada 1. janvārim, papildus palielinot iedzīvotāju apmierinātības līmeni ar nozares darbību un uzlabojot uztura paradumus.en_US
dc.description.abstractThe goal of the Master’s thesis “Innovative food sales system establishment project” is to research the development of food commodity sales industry and the current situation, to establish the current issues and the possibility to eliminate them within the next two years by applying the methods, described in the project. The thesis defines the following issue: lengthy food purchasing process. To prevent the issues, the author develops the project that establishes a new grocery store concept, based on a food commodity package, according to a formula, selected by the consumer. The objective of the project is to decrease shopping time by 30% by January 1 of 2016, additionally increasing the consumer satisfaction level with the industry as such and improving food habits.en_US
dc.language.isoN/Aen_US
dc.publisherLatvijas Universitāteen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectVadībzinātneen_US
dc.titleInovatīvas pārtikas preču pārdošanas sistēmas izveides projektsen_US
dc.title.alternativeInnovative food sales system establishment projecten_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/masterThesisen_US


Файлы в этом документе

Thumbnail

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию