• English
    • Latviešu
    • Deutsch
    • русский
  • Help
  • русский 
    • English
    • Latviešu
    • Deutsch
    • русский
  • Войти
Просмотр элемента 
  •   Главная
  • B4 – LU fakultātes / Faculties of the UL
  • A -- Humanitāro zinātņu fakultāte / Faculty of Humanities
  • Bakalaura un maģistra darbi (HZF) / Bachelor's and Master's theses
  • Просмотр элемента
  •   Главная
  • B4 – LU fakultātes / Faculties of the UL
  • A -- Humanitāro zinātņu fakultāte / Faculty of Humanities
  • Bakalaura un maģistra darbi (HZF) / Bachelor's and Master's theses
  • Просмотр элемента
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Japānas nacionālās virtuves vēsturiskā attīstība un iezīmes mūsdienās

Thumbnail
Открыть
306-39529-Erta_Katrina_ke10009.pdf (945.0Kb)
Автор
Erta, Katrīna
Co-author
Latvijas Universitāte. Humanitāro zinātņu fakultāte
Advisor
Haijima, Agnese
Дата
2013
Metadata
Показать полную информацию
Аннотации
Bakalaura darba nosaukums ir “Japānas nacionālās virtuves vēsturiskā attīstība un iezīmes mūsdienās”. Šis darbs sevī ietver plašu Japānas virtuves vēstures apskatu un iztirzājumu sākot ar aizvēsturisko periodu līdz pat mūsdienām, kā arī izpēta 21. gadsimta Japānas kulinārijas un ēšanas kultūras iezīmes. Darba mērķis ir sniegt lasītājam izpratni par Japānas virtuves daudzšķautņaino dabu, izskaidrot vēstures notikumu ietekmi uz mūsdienu Japānas kulināriju, kā arī pierādīt ārzemju lielo ietekmi Japānas nacionālās virtuves nostabilizēšanās procesā. Bakalaura darbs sastāv no 47 lappusēm, ko veido ievads, divas daļas, kas izdalītas vairākās nodaļās, nobeigums, secinājumi un literatūras saraksts. Darbā izmantota oficiālā japāņu – latviešu valodas transkripcija.
 
The title of Bachelor’s thesis is “Historical Development and Nowadays Features of the National Japanese Cuisine”. This paper includes a wide historical overview and analysis of the Japanese cuisine starting from the prehistoric period until nowadays, as well as studies the characteristics of Japanese cuisine and food culture in the 21st century. The purpose of this thesis is to give reader an understanding about the multidimensional nature of the Japanese cuisine, to explain the impact of historical events on the nowadays cuisine, as well as to demonstrate the profound influence from the foreign countries in the process of Japan’s National cuisine’s establishment. Bachelor thesis consists of 47 pages, including introduction, two parts distributed in several chapters, conclusion and references. Official Japanese – Latvian transcription is used in this paper.
 
URI
https://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/22228
Collections
  • Bakalaura un maģistra darbi (HZF) / Bachelor's and Master's theses [6782]

University of Latvia
Контакты | Отправить отзыв
Theme by 
@mire NV
 

 

Просмотр

Весь DSpaceСообщества и коллекцииДата публикацииАвторыНазванияТематикаЭта коллекцияДата публикацииАвторыНазванияТематика

Моя учетная запись

Войти

Статистика

Просмотр статистики использования

University of Latvia
Контакты | Отправить отзыв
Theme by 
@mire NV