Show simple item record

dc.contributor.advisorMekšs, Pēterisen_US
dc.contributor.authorLaicāne, Andaen_US
dc.contributor.otherLatvijas Universitāte. Ķīmijas fakultāteen_US
dc.date.accessioned2015-03-24T08:22:07Z
dc.date.available2015-03-24T08:22:07Z
dc.date.issued2006en_US
dc.identifier.other1872en_US
dc.identifier.urihttps://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/22839
dc.description.abstractDarbā dots ieskats par fenolu savienojumu izdalīšanu no dabas produktiem, veikti pētījumi par augu ekstraktos un garšaugos esošo kopējo fenolu savienojumu koncentrāciju un to identificēšanu, izmantojot augsti efektīvās šķidruma hromatogrāfijas metodi (turpmāk AEŠH). Fenolu savienojumu noteikšanai pētījuma objektos izmantoti standartvielu hromatogrāfiskie raksturlielumi, kā arī UV absorbcijas spektri, kas iegūti ar diožu matricas detektoru.en_US
dc.description.abstractInvestigation presented is devoted to isolation of the phenolic compounds from natural products and determination of total phenolic compounds in the herbal extracts and seasoning by high performance liquid chromatography. Standard substances of phenolic compounds were used for determination of phenolic compounds in research object by chromatographic characteristics and UV absorption properties obtained by diode array detector.en_US
dc.language.isoN/Aen_US
dc.publisherLatvijas Universitāteen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectĶīmijaen_US
dc.titlePolifenolo savienojumu noteikšana augosen_US
dc.title.alternativeDetermination of Polyphenols in Plantsen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/masterThesisen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record