• English
    • Latviešu
    • Deutsch
    • русский
  • Help
  • русский 
    • English
    • Latviešu
    • Deutsch
    • русский
  • Войти
Просмотр элемента 
  •   Главная
  • B4 – LU fakultātes / Faculties of the UL
  • B --- Bij. Ķīmijas fakultātes studentu noslēguma darbi / Faculty of Chemistry - Graduate works
  • Bakalaura un maģistra darbi (ĶF) / Bachelor's and Master's theses
  • Просмотр элемента
  •   Главная
  • B4 – LU fakultātes / Faculties of the UL
  • B --- Bij. Ķīmijas fakultātes studentu noslēguma darbi / Faculty of Chemistry - Graduate works
  • Bakalaura un maģistra darbi (ĶF) / Bachelor's and Master's theses
  • Просмотр элемента
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Spektrofotometriska flavonoīdu noteikšana ogu izspiednēs

Thumbnail
Открыть
300-29242-Bakalaurs.pdf (2.352Mb)
Автор
Zutis, Edmunds
Co-author
Latvijas Universitāte. Ķīmijas fakultāte
Advisor
Ābele, Silvija
Дата
2012
Metadata
Показать полную информацию
Аннотации
Spektrofotometriska flavonoīdu noteikšana ogu izspiednēs. Zutis E., zinātniskā vadītāja Dr.ķīm. Ābele S. Bakalaura darbs. 48 lappuses 21 attēls, 16 tabulas, 36 literatūras avoti, 4 pielikumi. Latviešu valodā. Darbā ir veikta metodes pielāgošana flavonoīdu spektofotometriskai noteikšanai ogu ekstraktos. Ir veikti flavonoīdu ekstrakcijas pilnīgum pētījumi Latvījā sastopamajās purva dzērvenēs Oxycoccus palustris dzērvenēs. Darbā pētīta metodes atkārtojamība, reproducējamība. Pētīta kalibrācijas taisnes linearitāte pie nelielām standartvielas koncnetrācijām. Veikta ekstrakta krāsas intensitātes noturības pētījumi. DZĒRVENES, FLAVONOĪDI, SPEKTOFOTOMETRIJA, RUTĪNS, EKSTRAKCIJA
 
Spectrophotometric determination of flavonoids in the extracts of berries. Zutis E., supervisor Dr. chem. Abele S. Bachelor’s thesis, 48 pages, 21 figures, 16 tables, 36 literature references, 4 appendices. In Latvian. Adaption of spectrophotometric analysis method for determination of the total quantity of flavonoids in the extracts of berries has been investigated. Analysis of total flavonoid concentration in cranberries of Latvian origin (Oxycoccus palustris) has been done. Repeatability and reproductibility of the metod was studied. CRANBERRIES, FLAVONOIDS, SPECTROPHOTOMETRY, RUTIN, EXTRACTION
 
URI
https://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/22875
Collections
  • Bakalaura un maģistra darbi (ĶF) / Bachelor's and Master's theses [1583]

University of Latvia
Контакты | Отправить отзыв
Theme by 
@mire NV
 

 

Просмотр

Весь DSpaceСообщества и коллекцииДата публикацииАвторыНазванияТематикаЭта коллекцияДата публикацииАвторыНазванияТематика

Моя учетная запись

Войти

Статистика

Просмотр статистики использования

University of Latvia
Контакты | Отправить отзыв
Theme by 
@mire NV