Show simple item record

dc.contributor.advisorJākobsone, Idaen_US
dc.contributor.authorJaunupe, Diānaen_US
dc.contributor.otherLatvijas Universitāte. Ķīmijas fakultāteen_US
dc.date.accessioned2015-03-24T08:22:19Z
dc.date.available2015-03-24T08:22:19Z
dc.date.issued2014en_US
dc.identifier.other42870en_US
dc.identifier.urihttps://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/22913
dc.description.abstractĶīmiskā sastāva izvērtēšana Latvijā audzētās dzērvenēs. Bakalaura darba vadītāja Asoc. prof. Jākobsone I. Bakalaura darbs 34 lappuses, 15 attēli, 13 tabulas, 26 literatūras avoti. Latviešu valodā. Darba teorētiskajā daļā apskatīta literatūra par dzērveņu ķīmisko sastāvu un ķīmisko sastāvu noteikšanas metodēm. Praktiskajā daļā tika noteiktas dzērvenēs aktīvās vielas – kopējie cukuri, pektīns, karotīns, antociāni.en_US
dc.description.abstractEvaluation of chemical composition of cranberries grown in Latvia. Supervisor asoc. prof., Dr. chem. Jakobsone I. Bachelor paper, 34 pages, 15 figures, 13 tables, 26 literature references, 4 additions. In Latvian. The theoretical literature viewed the chemical composition of the cranberries and the detection methods. The practical part has been identified in cranberry active substances - total sugars, pectin, carotene, anthocyanins.en_US
dc.language.isoN/Aen_US
dc.publisherLatvijas Universitāteen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectĶīmijaen_US
dc.titleĶīmiskā sastāva izvērtēšana Latvijā audzētajās dzērvenēsen_US
dc.title.alternativeEvaluation of chemical composition of cranberries grown in Latviaen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record