Darbinieku ēdnīcas izveide kokapstrādes uzņēmumā SIA "Gaujas koks" Vangažu filiāle
Author
Smirnova, Darja
Co-author
Latvijas Universitāte. Ekonomikas un vadības fakultāte
Advisor
Bruņa, Silvija
Date
2012Metadata
Show full item recordAbstract
Maģistra darba „Darbinieku ēdnīcas izveide kokapstrādes uzņēmumā SIA „Gaujas Koks” Vangažu filiālē” mērķis ir nodrošināt Vangažu filiāles SIA „Gaujas Koks” darbiniekus ar ēdināšanas iestādi. Pirmajā nodaļā veikta pašreizējas situācijas analīze uzņēmuma filiālē. Otrajā nodaļā, autors izstrādā tehniski ekonomisko pamatojumu projekta priekšlikumam. Maģistra darba trešajā nodaļa tiek izstrādāta projekta „Darbinieku ēdnīcas izveide kokapstrādes uzņēmumā SIA „Gaujas Koks” Vangažu filiālē” rokasgrāmata.
Darbs sastāv no 62 lappusēm, 17 attēliem, 9 tabulām un 51 pielikumiem.
Atslēgas vārdi: projektu vadīšana, projekts, darbinieku ēdnīca. Objective of the Master’s Paper „The staff canteen establishment in the wood-processing organization „Gaujas Koks” Ltd. in Vangazshy” is to provide Vangazhy branches Ltd. "Gaujas Koka” the caterer for staff. The first chapter focuses on the current situation analysis of the company's branch office. In the second chapter author developed the feasibility of the project proposal. The third chapter of the Master’s Paper is designed for manual the project " The staff canteen establishment in the wood-processing organization „Gaujas Koks” Ltd. in Vangazshy”.
The work consists of 62 pages, 17 pictures, 9 tables and 51 annexes.
Keywords: project management, project, staff canteen.