Показать сокращенную информацию

dc.contributor.advisorJākobsone, Idaen_US
dc.contributor.authorAnspoka, Ligitaen_US
dc.contributor.otherLatvijas Universitāte. Ķīmijas fakultāteen_US
dc.date.accessioned2015-03-24T08:41:33Z
dc.date.available2015-03-24T08:41:33Z
dc.date.issued2011en_US
dc.identifier.other18704en_US
dc.identifier.urihttps://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/24838
dc.description.abstractDarbā ir apskatīta literatūra par piena fizikālām īpašībām, par piena sastāvdaļām (taukiem, ogļhidrātiem, olbaltumvielām, sausnu u.c.) un to noteikšanas metodēm. Praktiskajā daļā ir veiktas ilglaicīgas piena analīzes govs pienam, nosakot piena sastāvdaļu daudzumus atkarībā no lietotās lopbarības izmantojot Bentley analītisko aparatūru.en_US
dc.description.abstractThesis analyzes the literature on physical properties of milk, constituents of milk and methods of determination and properties of fats, carbohydrates, proteins and dry matter. In the practical part long term analyses of influence of feed on content of cow milk constituents have been carried out on Bentley analyzer.en_US
dc.language.isoN/Aen_US
dc.publisherLatvijas Universitāteen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectĶīmijaen_US
dc.titleLopbarības ietekme uz govs piena ķīmisko sastāvuen_US
dc.title.alternativeForage effects on the chemical composition of cow's milken_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisen_US


Файлы в этом документе

Thumbnail

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию