Показать сокращенную информацию
Ogļhidrātu satura izvērtējums etiķskābes baktēriju fermentēšanas kultūršķidrumā
dc.contributor.advisor | Jākobsone, Ida | en_US |
dc.contributor.author | Beikmanis, Nils | en_US |
dc.contributor.other | Latvijas Universitāte. Ķīmijas fakultāte | en_US |
dc.date.accessioned | 2015-07-05T01:08:05Z | |
dc.date.available | 2015-07-05T01:08:05Z | |
dc.date.issued | 2015 | en_US |
dc.identifier.other | 49320 | en_US |
dc.identifier.uri | https://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/28533 | |
dc.description.abstract | Darba teorētiskajā daļā tika apskatīta literatūra par iespējamo ogļhidrātu saturu fermentēšanas kultūršķidrumā un tā analīzes metodes. Praktiskajā daļā tika noteikts kvantitatīvs un kvalitatīvs kultūršķidrumu sastāvs izmantojot Lufa-Šorla metodi un augstefektīvo šķidrumu hromatogrāfiju. | en_US |
dc.description.abstract | The theoretical part literature was examined on the possible content of carbohydrate in acetic acid fermentation solutions and methods of analysis. Practical part quantitative and qualitative content was determined in different samples of fermentation solutions using Luff-Schorl and high performance liquid chromatography. | en_US |
dc.language.iso | N/A | en_US |
dc.publisher | Latvijas Universitāte | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.subject | Ķīmija | en_US |
dc.subject | ETIĶSKĀBES BAKTĒRIJAS | en_US |
dc.subject | OGĻHIDRĀTI | en_US |
dc.subject | TIRIMETRIJA | en_US |
dc.subject | LUFA-ŠORLA | en_US |
dc.subject | AEŠH | en_US |
dc.title | Ogļhidrātu satura izvērtējums etiķskābes baktēriju fermentēšanas kultūršķidrumā | en_US |
dc.title.alternative | Carbohydrate content analysis in acetic acid bacteria fermentation solutions | en_US |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis | en_US |