Показать сокращенную информацию

dc.contributor.advisorJākobsone, Idaen_US
dc.contributor.authorBeikmanis, Nilsen_US
dc.contributor.otherLatvijas Universitāte. Ķīmijas fakultāteen_US
dc.date.accessioned2015-07-05T01:08:05Z
dc.date.available2015-07-05T01:08:05Z
dc.date.issued2015en_US
dc.identifier.other49320en_US
dc.identifier.urihttps://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/28533
dc.description.abstractDarba teorētiskajā daļā tika apskatīta literatūra par iespējamo ogļhidrātu saturu fermentēšanas kultūršķidrumā un tā analīzes metodes. Praktiskajā daļā tika noteikts kvantitatīvs un kvalitatīvs kultūršķidrumu sastāvs izmantojot Lufa-Šorla metodi un augstefektīvo šķidrumu hromatogrāfiju.en_US
dc.description.abstractThe theoretical part literature was examined on the possible content of carbohydrate in acetic acid fermentation solutions and methods of analysis. Practical part quantitative and qualitative content was determined in different samples of fermentation solutions using Luff-Schorl and high performance liquid chromatography.en_US
dc.language.isoN/Aen_US
dc.publisherLatvijas Universitāteen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectĶīmijaen_US
dc.subjectETIĶSKĀBES BAKTĒRIJASen_US
dc.subjectOGĻHIDRĀTIen_US
dc.subjectTIRIMETRIJAen_US
dc.subjectLUFA-ŠORLAen_US
dc.subjectAEŠHen_US
dc.titleOgļhidrātu satura izvērtējums etiķskābes baktēriju fermentēšanas kultūršķidrumāen_US
dc.title.alternativeCarbohydrate content analysis in acetic acid bacteria fermentation solutionsen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisen_US


Файлы в этом документе

Thumbnail

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию