• English
    • Latviešu
    • Deutsch
    • русский
  • Help
  • русский 
    • English
    • Latviešu
    • Deutsch
    • русский
  • Войти
Просмотр элемента 
  •   Главная
  • B4 – LU fakultātes / Faculties of the UL
  • A -- Ekonomikas un sociālo zinātņu fakultāte / Faculty of Economics and Social Sciences
  • Bakalaura un maģistra darbi (BVEF) / Bachelor's and Master's theses
  • Просмотр элемента
  •   Главная
  • B4 – LU fakultātes / Faculties of the UL
  • A -- Ekonomikas un sociālo zinātņu fakultāte / Faculty of Economics and Social Sciences
  • Bakalaura un maģistra darbi (BVEF) / Bachelor's and Master's theses
  • Просмотр элемента
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

SIA "Exquisito" resorāna“Bangert's” konkurētspēja un attīstības iespējas Kuldīgā.

Thumbnail
Открыть
303-73357-Rebaine_Liga_lr17082.pdf (1.684Mb)
Автор
Rebaine, Līga
Co-author
Latvijas Universitāte. Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāte
Advisor
Pabērza, Inese
Дата
2019
Metadata
Показать полную информацию
Аннотации
Kvalifikācijas darba tēma: SIA "Exquisito" restorāna “Bangert’s” konkurētspēja un attīstības iespējas Kuldīgā. Kvalifikācijas darba mērķis: sniegt secinājumus un priekšlikums par SIA "Exquisito" restorāna “Bangert’s” konkurētspēju un attīstības iespējām Kuldīgas pilsētā. Lai sasniegtu izvirzīto mērķi, kvalifikācijas darbā tika izvirzīti konkrēti darba uzdevumi, kas risināti 3 daļās: 1.daļā autore aprakstīja teorētiski konkurenci, konkurētspēju un tās izvērtēšanas iespēju. Lai to veiktu, daļā ir 3 apakšnodaļas. 2.daļā autore raksturoja uzņēmējdarbības vidi Kuldīgas pilsētā. 3.daļā autore izstrādāja pētījumu par SIA "Exquisito" restorānu “Bangert’s”, aprakstot restorānu un veicot aptauju, kā arī analizējot 3 restorāna spēcīgākos konkurentus. Kvalifikācijas darbs sastāv no: 50 lpp., 19 attēliem, 3 tabulām, 54 izmantotiem literatūras avotiem un 2 pielikumiem. Atslēgas vārdi: konkurents, ēdināšana, restorāns, konkurētspēja, M. Porters.
 
Qualification work theme : “Exquisito” Ltd. restaurants ”Bangerts” competitiveness and development chances in Kuldiga. Qualification work target: Provide conclusions and propositions about “Exquisito” Ltd. restaurants “Bangert’s” competitiveness and development chances in city of Kuldiga. In order to achieve the set goal, the Qualification thesis has specific task, which are solved in 3 parts: 1.Part author theoretically described competition, competitiveness and the possibility to evaluate it. To do this, the part has 3 subdivisions 2.Part The author described the buisness environment in the city of Kuldiga 3.Part The author developed a study about “Exquisito” Ltd. and restaurants “Bangert’s” describing the restaurant and conducting a survey, as well as analyzing the restaurants 3 strongest competitors. The Qualification thesis consists of 50 pages,19 pictures,3 tables, 54 references and 2 attachments. Key words: competitor, catering, restaurant, competitiveness, M. Porter
 
URI
https://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/49148
Collections
  • Bakalaura un maģistra darbi (BVEF) / Bachelor's and Master's theses [8528]

University of Latvia
Контакты | Отправить отзыв
Theme by 
@mire NV
 

 

Просмотр

Весь DSpaceСообщества и коллекцииДата публикацииАвторыНазванияТематикаЭта коллекцияДата публикацииАвторыНазванияТематика

Моя учетная запись

Войти

Статистика

Просмотр статистики использования

University of Latvia
Контакты | Отправить отзыв
Theme by 
@mire NV