Darba vides riski nodarbinātajiem pārtikas produktu fasēšanā un preventīvie pasākumi
Autor
Grāveris, Ingus
Co-author
Latvijas Universitāte. Ķīmijas fakultāte
Advisor
Kaļķis, Henrijs
Datum
2020Metadata
Zur LanganzeigeZusammenfassung
Maģistra darbā pētīti darba vides riski nodarbinātajiem pārtikas produktu fasēšanā un izstrādāti preventīvie pasākumi. Darbā izmantotas slodzes galveno rādītāju metodes, ātrā ekspozīcijas kontroles metode, rekomendējamais limits smaguma celšanā (NIOSH), Somijas 5 baļļu metode. Izstrādātas praktiskās rekomendācijas. Occupational health risks for food packaging workers and preventive measures are studied in the master's thesis. The methods of the main load indicators, the quick exposure control method, the recommended weight lifting limit (NIOSH), the Finnish 5-point method are used in the work. Practical recommendations have been developed.