• English
    • Latviešu
    • Deutsch
    • русский
  • Help
  • русский 
    • English
    • Latviešu
    • Deutsch
    • русский
  • Войти
Просмотр элемента 
  •   Главная
  • B4 – LU fakultātes / Faculties of the UL
  • A -- Ekonomikas un sociālo zinātņu fakultāte / Faculty of Economics and Social Sciences
  • Bakalaura un maģistra darbi (BVEF) / Bachelor's and Master's theses
  • Просмотр элемента
  •   Главная
  • B4 – LU fakultātes / Faculties of the UL
  • A -- Ekonomikas un sociālo zinātņu fakultāte / Faculty of Economics and Social Sciences
  • Bakalaura un maģistra darbi (BVEF) / Bachelor's and Master's theses
  • Просмотр элемента
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Globālās COVID-19 pandēmijas ietekme uz pārtikas patēriņa uzvedību

Thumbnail
Открыть
303-81324-Laurinovica_Lauma_ll17093.pdf (2.927Mb)
Автор
Laurinoviča, Lauma
Co-author
Latvijas Universitāte. Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāte
Advisor
Medne, Ilze
Дата
2021
Metadata
Показать полную информацию
Аннотации
Bakalaura darbs “Globālās COVID-19 pandēmijas ietekme uz pārtikas patēriņa uzvedību” izstrādāts ar mērķi saprast esošo situāciju ar mainīgajām pārtikas patēriņa tendencēm, uzvedību un COVID-19 ietekmējošajiem faktoriem Bakalaura darbs sastāv no teorētiskās literatūras apkopojuma, apraksta par pārtikas patēriņu, patērētāja uzvedību un tendencēm, kā arī izmantojamās metodes anketēšanas procesam, veiksmīgai datu analīzei un apstrādei. Sekojošajā darba daļā apskatīta COVID-19 ietekme uz pārtikas patēriņa uzvedību Latvijā un daļā pasaules valstīs. Darba empīriskajā daļā veikta anketēšana ar nolūku analizēt Latvijas pārtikas patēriņa uzvedību un tā tendences. Darba izstrādes procesā secināts, ka patēriņa un patērētāja uzvedības ir līdzvērtīgi saistītas, kā arī patēriņa tendences COVID-19 ietekmē virzās veselīguma un digitalizācijas virzienos.
 
The aim of the bachelor thesis “Impact of the global COVID-19 pandemic on food consumption behaviour” is to understand the current situation with changing food consumption trends, behaviour and factors affecting COVID-19. The work of the bachelor consists of a summary of theoretical literature, a description of food consumption, consumer behaviour and trends, and the methods to be used for the survey process, for the successful analysis and processing of data. The following part of the work looks at effects of COVID-19 on food consumption behaviour in Latvia and parts of the world. The empirical part of the work carried out a survey with a view to analysing the behaviour of Latvian food consumption and its trends. The work-development process concludes that consumption and consumer behaviour are equally related, as well as consumption trends by COVID-19 are moving in health and digital related directions.
 
URI
https://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/54909
Collections
  • Bakalaura un maģistra darbi (BVEF) / Bachelor's and Master's theses [8528]

University of Latvia
Контакты | Отправить отзыв
Theme by 
@mire NV
 

 

Просмотр

Весь DSpaceСообщества и коллекцииДата публикацииАвторыНазванияТематикаЭта коллекцияДата публикацииАвторыНазванияТематика

Моя учетная запись

Войти

Статистика

Просмотр статистики использования

University of Latvia
Контакты | Отправить отзыв
Theme by 
@mire NV