Show simple item record

dc.contributor.advisorJoppe, Aina
dc.contributor.authorOzoliņa, Keita
dc.contributor.otherLatvijas Universitāte. Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāte
dc.date.accessioned2021-06-29T01:02:51Z
dc.date.available2021-06-29T01:02:51Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other81843
dc.identifier.urihttps://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/54992
dc.description.abstractBakalaura darba tēma: “Covid-19 ietekme uz restorānu un bāru darbību” Covid-19 pandēmija izraisīja globālu krīzi visā pasaulē. Covid-19 pandēmijas izraisītā krīze ir izaicinājums ne tikai iedzīvotājiem, bet arī valsts tautsaimniecībai kopumā. Valdībai bija strauji jāsagatavo atbalsta instrumenti tiem, kurus epidemioloģiskās drošības ieviestie regulējumi skāra visvairāk, vistiešāk. Bakalaura darba mērķis: ir izpētīt Covid-19 ietekmi uz restorānu un bāru darbību, izdarīt secinājumus un sniegt priekšlikumus Covid-19 ietekmes mazināšanā. Bakalaura darbs sastāv no trīs nodaļām, pirmajā nodaļā tiek pētīta Covid-19 ietekme uz restorānu un bāru darbību no teorētiskā aspekta. Otrajā nodaļā tiek veikti finanšu aprēķini, analīze un skatīta Covid-19 ietekme no praktiskās puses. Trešajā nodaļā tika analizēts atbalsts Covid-19 laikā un sniegti priekšlikumi atbalsta pilnveidošanai. Bakalaura darba nobeigumā ir autora secinājumi un izvirzītie priekšlikumi. Bakalaura darbs sastāv no 72 lapām, 11 tabulām, 20 attēliem.
dc.description.abstractBachelor's thesis topic: "The impact of Covid-19 on the operation of restaurants and bars" The Covid-19 pandemic caused a global crisis around the world. The crisis caused by the Covid-19 pandemic is a challenge not only for the population but also for the national economy as a whole. The government urgently needed to prepare support plan for those who were most affected by the epidemiological safety regulations. The aim of the bachelor’s thesis: To investigate the impact of Covid-19 on the operation of restaurants and bars, to create conclusions and make proposals to reduce the impact of Covid-19. The bachelor thesis consists of three main chapters. In the first chapter is studied the impact of Covid-19 on operation of restaurants and bars from theoretical aspect. In the second chapter are made financial calculations, analysis and studied Covid-19 impact from practical perspective. In the third chapter is analyzed support in the time of Covid-19 and are provided suggestions for improving support. At the end of the bachelor's thesis there are listed author's conclusions and proposals. Bachelor thesis consists of 72 pages,11 tables, 12 pictures
dc.language.isolav
dc.publisherLatvijas Universitāte
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.subjectEkonomika
dc.subjectCovid-19
dc.subjectFinanšu analīze
dc.subjectValsts atbalsts Covid-19 laikā
dc.subjectCovid-19 ietekme uz restorānu un bāru darbību
dc.subjectCovid-19 ierobežošana
dc.titleCovid-19 ietekme uz restorānu un bāru darbību
dc.title.alternativeImpact of COVID-19 of restaurant and bars
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record