Show simple item record

dc.contributor.advisorCekule, Laila
dc.contributor.authorBogdane, Kristīne
dc.contributor.otherLatvijas Universitāte. Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāte
dc.date.accessioned2022-06-19T01:01:50Z
dc.date.available2022-06-19T01:01:50Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other87070
dc.identifier.urihttps://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/59038
dc.description.abstractBakalaura darba tēma ir “Pakalpojumu realizācijas kontrole uzņēmumā SIA “DC restorāni”. Pētāmā problēma ir SIA “DC restorāni” pakalpojuma kvalitātes nodrošināšana visās struktūrvienībās vienādi augstā līmenī atbilstoši uzņēmuma izvirzītajiem darba standartiem apkalpošanas jomā. Bakalaura darba mērķis ir novērtēt uzņēmuma SIA “DC restorāni” pakalpojuma sniegšanas kvalitāti un sniegt priekšlikumus pakalpojuma realizācijas kontroles uzlabošanai. Bakalaura darbs ir strukturēts trīs daļās, teorētiskajā, kurā ir ietverta informācija par kontroles būtību organizācijā, ir apskatīta kontroles procesa nozīme organizācijā, kā arī standartu noteikšana un pakalpojuma kvalitātes novērtējums. Otrajā daļā darba autore apskata vispārējo SIA “DC restorāni” raksturojumu definējot uzņēmuma misiju un vīziju. Darba trešajā daļā darba autore apkopo veiktās aptaujas un intervijas laikā iegūtos rezultātus. Bakalaura darbs sastāv no 127 lapaspusēm, tajā ir iekļauti 12 attēli un 2 tabulas. Atslēgas vārdi: kontrole, kontroles process, kvalitātes rādītāji, pakalpojuma kvalitāte, slepenais pircējs, apkalpošanas kvalitāte.
dc.description.abstractThe topic of the bachelor paper is “Control of service quality in the company LTD “DC restorāni””. The research problem is to ensure the quality of service of LTD “DC restorāni” in all structural units at the same high level in accordance with the work standards set by the company in the field of service. The aim of the bachelor's thesis is to evaluate the quality-of-service provision of the company LTD "DC restorāni" and to provide proposals for the improvement of service implementation control. The bachelors’ paper has a structure of three parts, theoretical part- which contains of information on the nature of control within the organization, the role of the control process in the organisation is considered as well as setting standards and assessing service quality. The second part consists of the author reweaving the general characteristics of LTD “DC restorāni” defining the mission and vision of the company. In the third part of this paper, the author summarizes the results of the survey and interviews. The bachelor's thesis consists of 127 pages, it includes 12 figures and 2 tables. Keywords: control, control process, quality indicators, service quality, mystery shopper, service quality.
dc.language.isolav
dc.publisherLatvijas Universitāte
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.subjectEkonomika un uzņēmējdarbība
dc.subjectKontrole
dc.subjectKontroles process
dc.subjectKvalitātes rādītāji
dc.subjectPakalpojuma kvalitāte
dc.subjectSlepenais pircējs
dc.titlePakalpojumu realizācijas kontrole uzņēmumā SIA “DC RESTORĀNI”.
dc.title.alternativeControl of service quality in the company LTD “DC RESTORĀNI”.
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record