• English
    • Latviešu
    • Deutsch
    • русский
  • Help
  • русский 
    • English
    • Latviešu
    • Deutsch
    • русский
  • Войти
Просмотр элемента 
  •   Главная
  • B4 – LU fakultātes / Faculties of the UL
  • B --- Bij. Ķīmijas fakultātes studentu noslēguma darbi / Faculty of Chemistry - Graduate works
  • Bakalaura un maģistra darbi (ĶF) / Bachelor's and Master's theses
  • Просмотр элемента
  •   Главная
  • B4 – LU fakultātes / Faculties of the UL
  • B --- Bij. Ķīmijas fakultātes studentu noslēguma darbi / Faculty of Chemistry - Graduate works
  • Bakalaura un maģistra darbi (ĶF) / Bachelor's and Master's theses
  • Просмотр элемента
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Medus izcelsmes novērtēšana, izmantojot ķīmisko elementu un ogļhidrātu saturu

Thumbnail
Открыть
300-89737-Bavrins_Konstantins_kb09305.pdf (1.948Mb)
Автор
Bavrins, Konstantīns
Co-author
Latvijas Universitāte. Ķīmijas fakultāte
Advisor
Bartkevičs, Vadims
Дата
2022
Metadata
Показать полную информацию
Аннотации
Medus izcelsmes novērtēšana, izmantojot ķīmisko elementu un ogļhidrātu saturu. Bavrins K., zinātniskais vadītājs prof. Bartkevičs V. Maģistra darbs, 37 lappuses, 5 attēli, 15 tabulas, 44 literatūras avoti. Latviešu valodā. Medus ir uzskatīt par bioindikatoru vides piesārņojuma novērtēšanai. Nosakot tikai elementu un ogļhidrātu saturu medus paraugos, iespējams identificēt to izcelsmi un autentiskumu. Maģistra darba ietvaros apkopota informācija par medus elementu sastāvu un tā noteikšanas metodēm. Eksperimentālajā daļā noteikts elementu saturs medus paraugiem ar dažādu izcelsmi, kā arī ir veikta iegūto rezultātu statistiskā analīze, kas atklāja likumsakarības starp medus veidu un elementu un ogļhidrātu saturu.
 
Evaluation of honey origin using the composotion of elements and carbohydrates compound. Bavrins K., supervisor prof. Bartkevičs V. Master thesis, 37 pages, 5 figures, 15 tables, 44 literature references. In Latvian. Honey is considered a bioindicator for the assessment of environmental pollution. By determining only the content of elements and carbohydrates in honey samples, it is possible to identify their origin and authenticity. Within the framework of the master's thesis, information on the composition of honey elements and methods for its determination has been compiled. The experimental part determines the content of elements in honey samples of different origins, as well as the statistical analysis of the obtained results, which revealed the correlation between the type of honey and the content of elements and carbohydrates.
 
URI
https://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/59451
Collections
  • Bakalaura un maģistra darbi (ĶF) / Bachelor's and Master's theses [1583]

University of Latvia
Контакты | Отправить отзыв
Theme by 
@mire NV
 

 

Просмотр

Весь DSpaceСообщества и коллекцииДата публикацииАвторыНазванияТематикаЭта коллекцияДата публикацииАвторыНазванияТематика

Моя учетная запись

Войти

Статистика

Просмотр статистики использования

University of Latvia
Контакты | Отправить отзыв
Theme by 
@mire NV