Show simple item record

dc.contributor.advisorJākobsone, Idaen_US
dc.contributor.authorŪbele, Dārtaen_US
dc.contributor.otherLatvijas Universitāte. Ķīmijas fakultāteen_US
dc.date.accessioned2015-03-23T10:16:04Z
dc.date.available2015-03-23T10:16:04Z
dc.date.issued2012en_US
dc.identifier.other22768en_US
dc.identifier.urihttps://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/6709
dc.description.abstractDarbā ir iekļauts literatūras apkopojums par kartupeļu ķīmisko sastāvu, cietes sastāvu un īpašībām. Eksperimentāli ir noteikts cietes daudzums dažādās Latvijā audzētās kartupeļu šķirnēs un veikts cietes sastāva izvērtējums, kas ietver amilozes daudzuma noteikšanu dažādu kartupeļu šķirņu cietēs.en_US
dc.description.abstractThe paper includes a summary of the literature on the chemical composition of potato, starch composition and properties. In the experimental part it is determined quantity of starch and made an assessment of starch composition, which includes determination of amylase in varieties of potato starch.en_US
dc.language.isoN/Aen_US
dc.publisherLatvijas Universitāteen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectĶīmijaen_US
dc.titleLatvijā audzēto kartupeļu šķirņu cietes sastāva izvērtējumsen_US
dc.title.alternativeEvolution of Strach composition of potato varieties grown in Latviaen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record