Veikala lojalitātes programmas iOS lietotne - Freibergs, Kristaps (Latvijas Universitāte, 2013)
Pasaulē izmantoto tehnoloģiju klāstam augot, ir pieaudzis arī mobilo ierīču piedāvājums un to iespējas. Salīdzinoši lielu daļu tirgus ir iekarojusi Apple Inc. ar savu produkciju, tai skaitā iPhone viedtālruņiem. Šajā kvalifikācijas darbā tiek aprakstīta un izstrādāta iPhone ierīces lietotne veikala lojalitātes programmas realizācijai. Lietotnes mērķis ir popularizēt konkrēto veikalu, piedāvājot dažādas lietotājam saistošas funkcijas, tai skaitā, apskatīt tuvākos veikalus, izveidot iepirkumu grozu, apskatīt lojalitātes programmas progresu un citas funkcijas. Atslēgvārdi: iOS, iPhone, Objective-C, lietotne, lojalitātes programma

As the world’s technology variety is growing also the variety of mobile devices and their potential has grown. Relatively large share of the market is held by Apple Inc. and its products, including their smartphone – iPhone. In this qualification work is described and developed an iPhone application for a stores loyalty program. The applications goal is to promote a specific store, by offering a variety of user-binding features, including, show closest stores, create a shopping list, show users’ loyalty programs progress and other features. Keywords: iOS, iPhone, Objective-C, application, loyalty program
Store's loyalty program iOS application
Keywords: Datorzinātne