Sistēmas “Ārsta Birojs” ambulatorās uzskaites lietotāja saskarnes uzlabojumi - Dzalbs, Lūkass (Latvijas Universitāte, 2016)
Sistēmas “Ārsta Biroja” moduļa “Ambulatorais talons” lietotāja saskarnes uzlabošana ir daļa no projekta “Lietotāja saskarnes uzlabojumi”, kurā piedalās darba autors . Projekta mērķis ir uzlabot grafisko lietotāja saskarni, veicināt moduļu ātrdarbību un radīt lietotājam draudzīgāku vidi sistēmā “Ārsta Birojs”. “Ārsta biroja” modulis “Ambulatorais talons” paredzēts ambulatorā darba statistikas datu iegūšanai un ambulatori veiktā darba apmaksas aprēķināšanai. Talonu aizpilda par katru pacientu, kam ir sniegta ambulatorā palīdzība.

Improvements of systems “Ārsta Birojs” module “Out Pacient Card” form user interface is a part of project “Improvements in user interface”, made also by author of qualification work. The goal is to improve graphical user interface in module “Out Patient Card” as well as response time. Module “Out Patient Card” is made to analise statistics about ambulatory work and calculate the payment about ambulatory work.
Systems "Ārsta Birojs" improvements of ambulatory record user interface
Keywords: Datorzinātne; ambulators; talons; .NET; pārzīmēšana