Tālmācības materiālu izstrāde matemātikā vidusskolā tēmai „Algebriskas izteiksmes un vienādojumi” - Bukovska, Sandra (Latvijas Universitāte, 2013)
Diplomdarbā "Tālmācības materiālu izstrāde matemātikā vidusskolā tēmai „Algebriskas izteiksmes un vienādojumi"" ir sagatavotas 8 nodarbības nekātienes klasēm Rīgas 14. vakara (maiņu) vidusskolā, ar mērķi nodrošināt materiālu pieejamību ārpus skolas telpām. Sagatavotās nodarbības tiks ievietotas skolas uzturētajā, slēgtajā Moogle platformā. Katra nodarbība ietvar teorijas izklāstu, uzdevumus un to atrisinājumu. Katras nodabības sākumā ir nprādīts,kas jāprot pēc nodarbības apguves,kā arī noradīti nodarbības atslēgvārdi un tiešsaistes materiāli, kur pieejama papildus informācija un uzdevumi par konkrēto tēmu. Atslēgvārdi: algebriskas izteiksmes, algebriski vienādojumi, tālmācība

Diploma thesis "Development of distance educatioan materials for the secondary school theme "Algebra expressions and equasition" included development of eight distance learning lessons for Riga Secondary school No.14. The school provides evening education programmes for students who are not able to attend the full-day-schooling education institutions. The lessons will be published in the schools' online platform,thus accessible to each of the students without time or place limitations. Each of the lessons include the following: aims of the lesson, keywords of the lesson, links to other relevant online learning materials, explanations of theory, exercises, explanations and solutions. Keyword of the diploma thesis: algebra expressions, algebra equations, distance learning.
Development of open education materials in mathematics for secondary school in the topic "Algebra expressions and equations"
Keywords: Pedagoģija