Atgriezeniskā saite Latvijas Radio 3: komunikatora un auditorijas grupu vērtējumi - Liepa, Evija (Latvijas Universitāte, 2013)
Bakalaura darba tēma ir „Atgriezeniskā saite Latvijas Radio 3: komunikatora un auditorijas grupu vērtējumi.” Darbā izvirzīta pētnieciskā problēma – Latvijas Radio 3, izmantojot sociālos tīklus, veicina atgriezenisko saiti ar nelielu daļu auditorijas. Pētījuma aktualitāte balstās uz to, ka mūsdienās arvien biežāk mediji izmanto sociālos tīklus. Bakalaura darba teorētiskajā daļā apskatītas tēmas par auditorijas vēlmēm un vajadzībām, kā arī atgriezeniskās saites nepieciešamību. Pētījumā izmantota kontentanalīze un daļēji strukturētās intervijas. Pētījuma rezultātā tika secināts, ka darba izvirzītā pētnieciskā problēma ir apstiprinājusies. tas nozīmē, ka LR3, publicējot ierakstus sociālajos tīklos, veicina atgriezenisko saiti ar nelielu daļu auditorijas. Atslēgas vārdi: Latvijas Radio 3, atgriezeniskā saite, sociālie tīkli, twitter.com

Bachelor's thesis is: " Feedback in Latvian Radio 3: the communicator and the audience group assessments." The defined research problem - Latvian Radio 3 using social networks conducted feedback with a small part of the audience. Topicality of the research is based on the fact that nowadays, more and more are using social media networks. In the theoretical section covers the topics on the wishes and needs, as well as the need for feedback. Part of the research author use content analysis and semi-structures interviews. The study conducted that the defined research problem has been confirmed. this means that the LR3, publishing posts on social networks, facilitate feedback with a small part of the audience. Keywords: Latvian Radio 3, feedback, social networks, twitter.com
Feedback in Latvian Radio 3: the communicator and the audience group assessments
Keywords: Komunikācijas zinātne