Faunistika, dzīvnieku ekoloģija un etoloģija - Latvijas Valsts universitāte. Zooloģijas un ģenētikas katedra; Latvijas Valsts universitāte. Zooloģijas muzejs (Latvijas Valsts universitāte, 1984)
Rakstu krājumā publicētas ziņas par Latvijas teritorijā ligzdojоšu putnu atlantu, par grauzēju sugas un starpsugu attiecībām, aprakstīta zinātnei jauna tauriņu suga.
Фаунистические, экологические и этологические исследования животных
Keywords: Zooloģija; Dzīvnieku ekoloģija; Dzīvnieku uzvedība; Zooģeogrāfija (Latvija); Putnu ligzdošana; Grauzēji; Tauriņi; Kukaiņi; Экология животных; Этология животных; Зоогеография Латвии; Animal ecology; Animal behavior; Zoogeography