Klientu apkalpošanas standarta kā korporatīvās identitātes vadīšanas instrumenta ieviešanas iespējas Ventspils pašvaldības iestādēs - Jansone, Kristīne (Latvijas Universitāte, 2014)
Maģistra darba „Klientu apkalpošanas standarta kā korporatīvās identitātes vadīšanas instrumenta ieviešanas iespējas Ventspils pašvaldības iestādēs mērķis ir pamatojoties uz teorētiskām atziņām izpētīt klientu apkalpošanas standarta ieviešanas iespējas Ventspils pašvaldības iestādēs, atklāt nepilnības un sniegt priekšlikumus to novēršanai. Darba teorētiskajā daļā autore aplūkos teoriju par korporatīvo identitāti, organizācijas kultūru un klientu apkalpošanu. Darba pētnieciskajā daļā autore raksturos klientu apkalpošanu Ventspils pašvaldības iestādēs un noteiks Ventspils pilsētas iedzīvotāju attieksmi pret korporatīvo identitāti un klientu apkalpošanas kvalitāti. Maģistra darbs sastāv no 89 lapaspusēm (bez pielikumiem), 22 attēliem, 5 tabulām un 6 pielikumiem. Atslēgvārdi: korporatīvā identitāte, organizācijas kultūra, klientu apkalpošana, klientu standarts.

The goal of the master’s thesis „Possibilities of implementing customer service standard as a corporate identity management tool in Ventspils municipal institutions” is to research the possibilities of implementing a single standard for customer service in Ventspils municipal institutions; to reveal deficiencies and to make suggestions to prevent such deficiencies. In the theoretical part the author examines the theory on corporate identity, organisational culture and customer service. In the research part the author characterises the current customer service in Ventspils Municipal Institutions and determines the attitude of the inhabitants of Ventspils towards the corporate identity, its significance and the quality of customer service. This thesis consists of 89 pages (without annexes), 22 illustrations, 5 tables, and 6 annexes. Keywords: corporate identity, organisational culture, customer service, customer standart
Possibilities of implementing customer service standard as a corporate identity management tool in Ventspils municipal institutions
Keywords: Vadībzinātne