Parametriskās un neparametriskās Beijesa metodes un to pielietojumi - Jurševskis, Aleksis (Latvijas Universitāte, 2013)
Diplomdarbā tiek apskatītas parametriskās un neparametriskās Beijesa metodes. Tiek salīdzinātas Beijesa un klasiskās, neparametriskās metodes maiņas punktu noteikšanā un laikrindu prognozēšanā.

This diploma thesis investigates parametrical and nonparametrical Bayesian methods. A comparison is made between Bayesian and classical methods in changepoint detection and time series prediction.
Parametric and nonparametric Bayesian methods with applications
Keywords: Matemātika