Lekciju un praktisko darbu izstrāde par matemātisko statistiku un trigonometriju 11.klasei matemātikas skolotāju sagatavošanas profesionālajā programmā - Andrukovich, Evgenia (Latvijas Universitāte, 2014)
Bakalaura darba temats ir „Lekciju un praktisko darbu izstrāde par matemātisko statistiku un trigonometriju 11.klasei matemātikas skolotāju sagatavošanas profesionālajā programmā”. Darbā ir sniegts gan teorētiskais pamatojums, gan rezultatīvā praktiskā daļa. Iegūtie rezultāti ir apkopoti secinājumos. Šīs darba mēŗķauditorija ir vidusskolas matemātikas skolotāji. Darbs satur 77 lapaspuses, 49 attēlus (t.sk. 3 nenumurēti attēli testā par statistiku), 8 tabulas (t.sk. 1 tabula – testā), 84 formulas (t.sk. 3 formulas tiek atkārtotas, un 1 formulai tika piešķirti divi dažādi kārtas numuri) un 29 definīcijas (nenumurētas, bet tabulētas).

This bachelor’s work title is “The Design of Lectures and Practical Works about Mathematical Statistics and Trigonometry for the Students of the 11-th Grade Within the Professional Program Math Teacher Preparation”. Both a wide theoretical ground and effective practical part is given in work. All the collected results are combined in conclusions. The target audience of this work is secondary school math teachers. Work contains 77 pages, 49 pictures (mostly as graphs and diagrams, including 3 unnumbered pictures in the statistics test), 8 tables (including 1 table in the statistics test), 84 formulas (including 3 formulas which are repeated, and 1 formula, to which been assigned two different serial numbers) and 29 definitions (unnumbered, but tabulated).
The Design of Lectures and Practical Works about Mathematical Statistics and Trigonometry for the Students of the 11-th Grade Within the Professional Program Math Teacher Preparation
Keywords: Pedagoģija