Inčukalna brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrības mājaslapa - Rudevičs, Kārlis Vladis (Latvijas Universitāte, 2016)
Kvalifikācijas darba mērķis ir izveidot Inčukalna brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrības mājaslapu kuras galvenais uzdevums ir piedāvāt informāciju iedzīvotājiem par brīvprātīgo ugunsdzēsēju darbu kā arī citu ar to saistīto informāciju. Sistēma ir arī paredzēta atvieglot ugunsdzēsējiem reģistrēt izsaukumus un svarīgāko informāciju par tiem. Sistēmas lietotājiem – ugunsdzēsējiem ir paredzēts vieglāk pārskatīt informāciju par izsaukumiem kuros ir bijuši un piekļūt tādai informācijai kura netiek rādīta plašākai sabiedrībai. Projekts izstrādāts pēc ūdenskrituma modeļa. Sistēmas izveidē izmantotas PHP, HTML, CSS valodas kā arī Laravel PHP ietvars, datubāzes tika pārvaldītas ar MySQL.

The goal of the qualification thesis is to create “Volunteer Firefighter Society of Inčukalns” website, which main task is to present information to civilians about volunteer firefighter’s work and other information that is connected to that. System is meant to facilitate registration of emergency calls and the main information about them. It is meant for system users - firefighters to have simpler overview of information about calls that they have personally responded to and have access to information that is not displayed to larger public. Project is made using waterfall method. In creation of the system PHP, HTML and CSS languages were used, also Laravel PHP framework, databases were managed by MySQL.
Volunteer firefighter society of Inčukalns website
Keywords: Datorzinātne; laravel; ieraksts; informatīvās sadaļas; izsaukumi