LU Bibliotēkas īsa pamācība grāmatu mīlēšanā - Dogžina, Gunta; Paidere, Ilva (My University, 2013)
Plakātā var iepazīties ar svarīgākajiem ieteikumiem kā saudzīgi izturēties pret iespiestajiem informācijas resursiem, lai tie pēc iespējas ilgāk kalpotu lietotājiem. Plakāta mērķis – veicināt bibliotēkas lietotāju paradumu maiņu, lai pilnveidotu ētisku attieksmi informācijas resursu lietošanā.
Plakāts sagatavots LU 71. konferences Bibliotēkzinātnes un informācijas zinātnes sekcijas sēdei, 31.01.2013.
Keywords: Grāmatas; Grāmatu saglabāšana; Grāmatu izmantošana; Grāmatu saudzēšana