Eisgang auf der Düna: Dahlenholm (14.04.1905) - Kupfer, Karl Reinhold (My University, 1905)
Bis auf den Grund zerteute Eismassen zwichen Dahlenholm und dem rechten Dünaufer. Līdz pamatiem sadauzītas ledus masas starp Doles salu un labo Daugavas krastu. (LU Muzeja Botānikas un mikoloģijas kolekcija M1618/293)
Ledus iešana Daugavā: Doles sala (14.04.1905.)
Drift ice in Daugava (14.04.1905)
K. R. Kupfera 1905. gada 14 aprīlī fotografētā ledus iešana Daugavā pie Doles salas ar autora aprakstu. K. R. Kupfer's photographed drift ice in Daugava near Dole Island on 14. April 1905, with an autor's description. K. R. Kupfer fotografierte am 14. April 1905 Eisgang in der Daugava bei Dole Island mit einer Beschreibung vom Autor.
Keywords: ledus iešana; Eisgang; drift ice; Daugava; Düna; Doles sala; Dahlenholm; Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Earth sciences