Līzings kā saimnieciskās darbības finansēšanas veids. Autolīzinga procedūra. - Urtāne, Marina (Latvijas Universitāte, 2007)
Diplomdarba nosaukums ir „Līzings kā saimnieciskas darbības finansēšanas veids” Diplomdarba mērķis ir izpētit gan līzinga butību, to teoretisko daļu, gan izanalizēt to praktisko pielietojumu pamatojoties uz izdarīto analīze izdarīt secinajumus un izvirzīt priekšlikumus. Diplomdarbs sastav no četram nodaļam: •Pirmajā nodaļā ir apskatīta līzinga vēsture, termiņu un definicijas, līzinga veidi un klasifikācijas, kā arī līzinga aplikšana ar nodokļiem. •Otrajā nodaļa līzinga operāciju dinamiku un līzingu ka saimnieciskas darbības finansēšanas veidu •Trešājā nodaļā piedavats apskatit A/SGE Money darbību, tai skitā kredīt portfeļa izmaiņas, atbildīgas aizdošanas projekts. •Ceturtājā nodaļa ir apskatita autora izstradata autolīzinga procedura. Darba beigas tiek izteikti secinajumi un prikšlikumi.

Diploma work name is „Leasing as an economic activities financing type”. Diploma work main goal is to find out leasing main idea, theoretical and practical parts analysis, based on this analysis make conclusions and offers. Diploma work consist four parts: •In the first part attention is paid to leasing history, terminology, definitions, leasing typs and leasing taxes. •Second part is about operation dinamic and leasing as an economic activities financing type. •Third part is a view of joint-stock company GE Money acts, credit portfolio and GE Money responsible lending project. •In fourth part attention is paid to joint-stock company GE Money autoloan procedure. At the and of the work are made conclusions and offers.
Leasing as an economic activities financing type
Keywords: Ekonomika