Estētiskā audzināšana sākumskolā - Latvijas Universitāte. Pedagoģijas fakultāte (Latvijas Universitāte, 1991)
Rakstu krājumā ietverti pētījumi par mākslas pedagoģijas attīstību, skolēnu un skolotāju estētisko audzināšanu nepārtrauktās izglītības procesā, par progresējošas, radoši atklātas estētiskās audzināšanas sistēmas izveidi. Centrālā vieta ierādīta rakstiem un izstrādnēm par dzimtās valodas un literatūras, tēlotājmākslas un muzikālās audzināšanas kvalitātes paaugstināšanu, daudzveidīgas mākslinieciski estētiskas darbības organizēšanu, latviešu tautas tradicionālās kultūras vērtību apguvi un aktīvu kopšanu.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; Sākumskola; Estētiskā audzināšana; Mākslas pedagoģija; Muzikālā audzināšana; Kultūrvides mācīšana; Tēlainā domāšana; Baltās stundas