Skolēnu diferencēta un individualizēta mācību pieeja matemātikā 1. klasē - Briede, Agnija (Latvijas Universitāte, 2022)
Diplomdarbs ‘’Skolēnu diferencēta un individualizēta mācību pieeja matemātikā 1. klasē’’ veltīts diferenciācijas un individualizācijas būtībai un iespējām to realizēt matemātikas stundās 1. klasei. Diplomdarba 1. nodaļā pētīta teorētiski diferenciācija un individualizācija. Ņemot vērā 2. nodaļā aplūkotās individualizācijas un diferenciācijas iespējas stundās, izstrādāta 3. nodaļa, kas praktiska derīga matemātikas skolotājiem. Diplomdarbs satur 60 lapaspuses un 4 pielikumus.

Diploma thesis "Differentiated and individualized approach of students to mathematics 1st grade”is devoted to the essence of differentiation and individualization and the possibilities to implement it in mathematics lessons for 1st grade. Chapter 1 of the diploma thesis studies theoretical differentiation and individualization. Taking into account the possibilities of individualization and differentiation in the lessons discussed in Chapter 2, Chapter 3 has been developed, which is practically useful for mathematics teachers. The diploma thesis contains 60 pages and 4 appendices.
Differentiated and individualized approach of students to mathematics in the 1st grade
Keywords: Pedagoģija; Diferenciācija; Individualizācija; Matemātika; Mācību process