Nikotīna atkarību mazinošo medikamentu aprite aptiekā "Mēness aptieka" - Simsone, Diāna (Latvijas Universitāte, 2014)
Uz šo brīdi dati liecina, ka pasaulē ir apmēram 1,1 miljards smēķētāju, no kuriem 250 miljoni ir sievietes. Vairāk nekā trešā daļa jeb 36% Latvijas iedzīvotāju smēķē, un šis ir ceturtais lielākais smēķējošo skaits Eiropas Savienībā. Smēķēšanai ir nozīmīga loma dažādu slimību attīstībai, galvenokārt, onkoloģiskām, sirds un asinsvadu slimībām.

At this moment the data show that there are about 1.1 billion smokers, 250 million of whom are women. More than one-third, or 36 % of the Latvian population smokes, and this is the fourth largest number of smokers in the European Union. Smoking has a significant role in the development of various diseases, mainly for oncology and cardiovascular diseases.
The circulation of nicotine addiction lowering drugs in pharmacy 'Mēness aptieka"
Keywords: Farmācija