Dažas diskrēta laika vienādojumu atrisinājumu īpašības - Isaka, Inga (Latvijas Universitāte, 2014)
Maģistra darba „.Dažas diskrēta laika vienādojumu atrisinājumu īpašības” ietvaros ir pētītas vienkāršu tipu diferenču vienādojumu atrisinājumu īpašības un atrašanas metodes. Veikts salīdzinājums ar nepārtraukta laika vienādojumu atrisinājumu īpašībām. Atslēgvārdi: Diferenču vienādojums, lineārs vienādojums, Rikati vienādojums, singularitātes kopa.

Master’s thesis „Some discrete time equations' solution characteristics” deals with finding solutions for simple type of difference equations and defining characteristics for those solutions. Solution characteristics for simple type difference equations have been compared with solutions characteristics for continuous-time equations. Keywords: difference equations, linear equation, Riccati equation, the singularity set.
Some discrete time equations' solution characteristics
Keywords: Matemātika