Parādu piedziņas komercdarbības uzsākšana un attīstības iespējas Latvijā salīdzinājumā ar citām ES valstīm - Čubs, Vitālijs (Latvijas Universitāte, 2009)
Kvalifikācijas darba temats: „Parādu piedziņas komercdarbības uzsākšanas un attīstības iespējas Latvijā’’. Autors: Vitālijs Čubs. Kvalifikācijas darba saturs: satura rādītājs, ievads, 3 daļas, secinājumi un priekšlikumi, izmantotās literatūras un avotu saraksts, pielikumi. Kvalifikācijas darba apjoms ir 75 lappuses, darbā ietilpst 8 tabulas un 15 attēli, 14 pielikumi. Kvalifikācijas darba izstrādāšanai izmantoti 17 literatūras un informācijas avoti. Kvalifikācijas darba objekts: parādu piedziņas komercdarbības uzsākšanas iespējas Latvijā. Kvalifikācijas darba mērķis: Analizēt parādu piedziņas komercdarbības uzsākšanas un attīstības iespējas Latvijā. Darbam ir teorētiskā un praktiska nozīme.

Theme of the qualification work: „Debt Recovery business start-up and development opportunities in Latvia”. Author: Vitalijs Čubs. Content of the qualification work: the content, introduction, 3 divisions, conclusions and proposal, the literature used and the list of sources, application. Volume of the qualification work: 75 pages, work include 8 tables and 15 figures, 14 applications. For the qualification work 17 literary and information sources were used. Object of the qualification work: debt Recovery start-up business opportunities in Latvia. Purpose of the qualification work: analyze the debt recovery business start-up and development opportunities in Latvia. Work has theoretical and practical value.
Debet Recovery business start-up and development opportunities in Latvia in comparison with other ES countries
Keywords: Vadībzinātne