Iedzīvotāju struktūras un apdzīvojuma izmaiņas Bebru pagastā pēc 1989.gada - Zvirbulis, Toms (Latvijas Universitāte, 2018)
Bakalaura darbs „Iedzīvotāju struktūra un apdzīvojuma izmaiņas Bebru pagastā pēc 1989. gada” izstrādāts no 2017. – 2018. gadam. Darba mērķis ir analizēt iedzīvotāju struktūras un apdzīvojuma izmaiņas Bebru pagastā no 1989. gada līdz 2018. gadam. Darbs izstrādāts Latvijas Universitātes Ģeogrāfijas un Zemes zināņu fakultātes Ģeogrāfijas nodaļā. Darba zinātniskā vadītāja - Dr.geogr., doc. Ineta Grīne. Pētījums sastāv no ievada, anotācijas latviešu un angļu valodā, 6 nodaļām, secinājumiem, literatūras saraksta un 6 pielikumiem. Pētījumu papildina autora veidotās 2 tabulas, 20 grafiki, kartogrāfiskais materiāls un foto materiāls.

Bachelor thesis ‘’Inhabitant and settlement structure change in Bebri parish after 1989 year’’ was developed from 2017 - 2018. Aim of the thesis is to analyze changes of inhabitant and settlement strucutre in Bebri parish from 1989 to 2018. Bachelor thesis has been developed at the University of Latvia – Faculty of Geography and Earth Sciences at the department of Geography. Supervisor of bachelor thesis – Dr. geogr., Doc. Ineta Grīne. Thesis consists of introduction, annotation (in Latvian and English), 6 main chapters, conclusions, list of references and 6 attachments. Also 2 tables and 20 graphs, images (including figures, photo un cartographic materials) are included made by author.
Inhabitant and settlement structure change in Bebru Parish after 1989 year
Keywords: Ģeogrāfija; Bebru pagasts; iedzīvotāji; apdzīvojums; ciemi