Farmācijas nozarē nodarbināto arodveselība un preventīvie pasākumi situācijas uzlabošanai - Kuļikova, Nataļja (Latvijas Universitāte, 2014)
Darba mērķis bija veikt anketēšanu nodarbinātiem par darba vides riskiem, novērtēt vispārēja risku pēc Somijas 5 baļļu metodes, noteikt darba stresu, lietojot darba stresa indeksu un izstrādāt preventīvus pasākumus darba apstākļu uzlabošanai.

Work aims was to perform a questionnaire about employed risks in the work, evaluate the overall risk of the Finland Tampere University of Technology 5-point method to determine job stress, using job stress index and develop preventive measures to improving working conditions.
Employed health in pharmaceutical industry and preventive measures to improve the situation
Keywords: Farmācija